Ατζούν καλεί Ρέμο και Φουρέϊρα

team
team

Όπως έχει γράψει το «Reader», στόχος τόσο του ΣΚΑΪ όσο και της Acun Medya όταν το «The Voice» επιστρέψει στη συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου είναι η ανανέωση του talent show.

Μετά από επτά συνεχόμενες σεζόν τα σημάδια κόπωσης στους πίνακες τηλεθέασης ήταν κάτι παραπάνω από εμφανή τη χρονιά που τελειώνει. Και ενώ εκκρεμεί συνάντηση του τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλίτζαλι, με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ όπου θα συζητηθούν όλα τα πρόζεκτς ενόψει της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, το σενάριο που θέλει κάποιους από τους coaches του «The Voice» να μην συνεχίζουν στον επόμενο κύκλο επιμένει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμία της εταιρίας παραγωγής είναι στον επόμενο κύκλο όποτε κι αν αυτός γίνει να έχουν παρουσία ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέϊρα. Άλλωστε το timing θα είναι το ιδανικό δεδομένου του ότι οι δύο καλλιτέχνες θα συνεργαστούν στην ίδια πίστα τον επόμενο χειμώνα. Ο Αντώνης Ρέμος ήταν στην κριτική επιτροπή του «The Voice» στους δύο πρώτους κύκλους που προβλήθηκαν τη διετία 2014 – 2015 στον ΑΝΤ1.

Όσον αφορά στην Ελένη Φουρέϊρα, έχει ήδη μεγάλη εμπειρία από talent shows: Το 2017 ήταν στην κριτική επιτροπή του «So You Think You Can Dance» στον ΑΝΤ1, το 2019 στην επιτροπή του talent show «Τhe Final Four» του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού, ενώ το 2021 ήταν η παρουσιάστρια των live στο «House of Fame la Academia» του ΣΚΑΪ. Ένα ακόμη όνομα που ακούγεται έντονα είναι του Στέλιου Ρόκκου, ο οποίος έδωσε το «παρών» και στο πάρτι της ένωσης του φετινού «Survivor All Star».

- Advertisement -

Πηγή: reader.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *