Αθηνά Οικονομάκου – «Δεν είχα ιδέα ότι ακούστηκε το όνομά μου για το πρωινό του STAR»

team
team

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τα τηλεοπτικά της σχέδια, αλλά και για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη.

“Τηλεοπτικά δε ξέρω αν θα με δείτε κάπου. Προτεραιότητα έχει οι οικογένειά μου αυτή την περίοδο επειδή και τα παιδιά μου είναι πολύ μικρά” αρχικά είπε και πρόσθεσε: “Δεν είχα ιδέα ότι ακούστηκε το όνομά μου για το πρωινό του Star, γενικά ακούγεται το όνομά μου για τις εκπομπές. Θα πήγαινα ξανά με χαρά στο Masked Singer. Μπορεί να γίνει στο δεύτερο μισό της σεζόν αλλά ακόμα δεν έχουμε κάποια ενημέρωση”

Και μιλώντας για τη Μαίρη Συνατσάκη και την εγκυμοσύνη της, είπε: “Είναι μια πολύ γλυκιά περίοδος για τη Μαίρη. Το περνάει πολύ όμορφα. Ευτυχώς μετά το πρώτο διάστημα, έχει μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Το ευχαριστιέται και η ίδια. Νομίζω ότι ήταν πολύ έτοιμη γι’ αυτό και είμαι χαρούμενη για εκείνη. Μου το είπε σχετικά πολύ νωρίς. Ήμουν από τους πρώτους που το έμαθαν γιατί ένιωθε και μια ασφάλεια ότι μπορούσα να τη στηρίξω με κάποιο τρόπο λόγω της δουλειάς σε κάποια πρότζεκτ που είχαμε. Γνώριζα ότι ήθελε και χάρηκα όταν έμαθα τα ευχάριστα”

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *