Άση Μπήλιου για το μέλλον της στο STAR: «Πρέπει πρώτα να συζητηθεί αν θα υπάρχει πρωινό του χρόνου»

team
team
ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ

Δηλώσεις στην κάμερα του “Mega Καλημέρα” παραχώρησε η Άση Μπήλιου και μίλησε για την τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώνεται, το μέλλον της, αλλά και τη συνεργασία της με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.

“Φέτος είναι μια ωραία χρονιά. Είναι μια ήσυχη χρονιά για εμένα, μια χρονιά που περνάω καλά και αυτό είναι πλέον κάτι που δεν το βρίσκεις και πάρα πολύ εύκολα. Νομίζω πως όταν είσαι χρόνια αρκετά και έχεις αποκτήσει ένα κοινό που σε ακολουθεί , θα έχεις κάποια τηλεοπτική πρόταση κάθε χρονιά” είπε αρχικά και πρόσθεσε: “Εγώ είμαι γενικά πολύ σταθερή σαν άνθρωπος. Δηλαδή για να φύγω από κάπου θα πρέπει να μην περνάω καθόλου καλά και θα πρέπει να υπάρχουν γενικά κάποιοι τέτοιοι παράγοντες που θα με κάνουν να φύγουν”.

Σχετικά με το μέλλον της, ανέφερε: “Ακόμα δεν έχω συζητήσει για του χρόνου. Είναι πολύ νωρίς για εμάς. Δηλαδή πρώτα θα πρέπει συζητηθεί εάν θα υπάρχει πρωινό, ποιος θα κάνει αυτό το πρωινό. Υποθέτω, χωρίς όμως να γνωρίζω κάτι, ότι θα συνεχιστούν τα πράγματα. Τώρα, με αλλαγές μπροστά και πίσω, αυτά κάθε χρόνο γίνονται”.

Επιπλέον για τα τηλεοπτικά ζευγάρια που έχει συνεργαστεί, δήλωσε: “Τηλεοπτικά έχω δέσει πάρα πολύ με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου, το πρώτο ζευγάρι που συνεργάστηκα. Εκτιμώ πάρα πολύ ότι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου προσπαθούν, ότι διαβάζουν πάρα πολύ και δεν έρχονται αδιάβαστοι το πρωί που είναι πολύ σημαντικό γιατί και οι παρουσιαστές πρέπει να διαβάζουν”

- Advertisement -

Μάλιστα, πρόσθεσε: “Μέχρι πριν από λίγα χρόνια νομίζαμε ότι ο παρουσιαστής είναι κάποιος στον οποίο του τα προσφέρουν όλα έτοιμα και αυτός απλά τα παρουσιάζει. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να διαβάζει, να καταλαβαίνει, να μαθαίνει και αυτό το εκτιμώ πάρα πολύ στα παιδιά και βρίσκω πραγματικά καλή την πρώτη τους προσπάθεια”

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *