Αρναούτογλου: Η πρόταση του MEGA που ταράζει το τηλεοπτικό σκηνικό

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
THE 2NIGHT SHOW

Σε μια νέα πρακτική ελέω ανταγωνισμού προβαίνουν τα κανάλια με τη μεταγραφική περίοδο φέτος να ξεκινάει νωρίτερα από κάθε άλλη σεζόν. Και μπορεί κάποιοι παρουσιαστές να παραξενεύονται ωστόσο η τηλεοπτική ιστορία έχει αποδείξει πως δεν είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά. Φτάνει να σας θυμίσω το πώς ο Ανδρέας Γεωργίου κατέληξε πριν από τρία χρόνια στην αγκαλιά του Μεγάλου Καναλιού ενώ ο ίδιος βρισκόταν στον ΣΚΑΪ και η τηλεοπτική σεζόν βρισκόταν στην πλήρη εξέλιξή της.

Την ίδια πρακτική επαναλαμβάνει και φέτος το MEGA αφενός με την ανανέωση του συμβολαίου του Ανδρέα Γεωργίου και μάλιστα με συμφωνία μαμούθ αφενός με την πολύ ελκυστική πρόταση που έχει κάνει το κανάλι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η πρόταση στον επιτυχημένο παρουσιαστή είναι πολύπλευρη και φυσικά περιλαμβάνει πολλά μηδενικά καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα κάθη στο πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει την μεταφορά του επιτυχημένου ραδιοφωνικού πρωινού στον Sfera τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο. Ναι πολύ καλά ακούσατε. Αυτό που πέρσι είχε προταθεί περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα στον Γρηγόρη από τον ΑΝΤ1 αλλά τελικά δεν προχώρησε λόγω Λιάγκα επανέρχεται στο προσκήνιο από το MEGA. Αυτό σημαίνει ότι ο Γρηγόρης μαζί με τη Νάνσυ αλλά και τον Παναγή θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν την χημεία τους, το κέφι και την αμεσότητά τους και στην τηλεόραση ενώ παράλληλα η ίδια πρόταση αφορά και στο ραδιόφωνο My radio που ανήκει στον ίδιο όμιλο καθώς το συμβόλαιο με τον Sfera επίσης φτάνει στο τέλος του.

Ο ίδιος μάλιστα δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να συμβεί κάποια στιγμή κάτι τέτοιο και σε αυτό πάτησαν και τα στελέχη του Μεγάλου Καναλιού. Αν ευωδοθεί κάτι τέτοιο, σημαίνει αυτομάτως και πολλές καραμπόλες στο πρόγραμμα τόσο τηλεοπτικά όσο και ραδιοφωνικά αν και τα συμβόλαιο τόσο της Μελέτης, όσο και της Μπάρκα στην τηλεόραση αλλά και του Ουγγαρέζου, που αυτή τη στιγμή έχει αναλάβει με το Mappes Show την πρωινή ραδιοφωνική ζώνη στο My Radio,  λήγουν. Πάντως, ο ΑΝΤ1 ακόμα δεν έχει πει την τελευταία του λέξη, δεδομένης μάλιστα και του περσινού ενδιαφέροντος για κάτι ανάλογο ενώ δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι φέτος το The 2Night show διανύει μια από τις καλύτερες σεζόν του.

- Advertisement -

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν ο Γρηγόρης ηταν στο MEGA 10 χρόνια πριν παρουσιάζοντας το πρωινό που τότε άφησε τη δική του εποχή.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *