ΑΡΕΝΑ: Αλλάζει μέρα η εκπομπή της Αναστασοπούλου

team
team

H «ΑΡΕΝΑ» με την Μαρία Αναστασοπούλου έρχεται σε νέα ημέρα, κρατώντας πάντα την ερευνητική της ταυτότητα και παρουσιάζοντας live τις άγνωστες διαστάσεις των γεγονότων της επικαιρότητας.

Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε δεύτερη Κυριακή στις 24:00, ξεκινώντας από την Κυριακή 28 Ιανουαρίου. Η Μαρία Αναστασοπούλου την Κυριακή 28 Ιανουαρίου θα βάλει στην «ΑΡΕΝΑ» το θέμα της υιοθεσίας και της αναδοχής.

Αόρατα παιδιά… που μεγαλώνουν σε ιδρύματα. Οικογένειες που παλεύουν να γίνουν ανάδοχες ή να υιοθετήσουν παιδιά. Ποιες είναι οι δαιδαλώδεις διαδικασίες, η γραφειοκρατία και οι ελλείψεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωπες;

Στην «ΑΡΕΝΑ» μιλούν οικογένειες που περιμένουν πάνω από μία πενταετία να υιοθετήσουν παιδιά, ενώ η κάμερα της εκπομπής αναζητά και τα παιδιά που περιμένουν να γίνουν μέλη οικογενειών, αλλά και τους ειδικούς που τα φροντίζουν.

- Advertisement -

Ποιες απαντήσεις δίνει η πολιτεία και ποιες βελτιωτικές προσπάθειες γίνονται; Τι ζητούν οι οικογένειες και τα ζευγάρια;

Η Μαρία Αναστασοπούλου ερευνά και τη λειτουργία του θεσμού της αναδοχής. Τι συμβαίνει με τα παιδιά που πήγαν σε ανάδοχες οικογένειες, αλλά αναγκάστηκαν να επιστρέψουν σε Ιδρύματα;

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *