Αποχώρηση βόμβα από τον ΑΝΤ1

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ant1

Αρχισαν τα όργανα στον ΑΝΤ1 και όταν λέω όργανα εννοώ αποχωρήσεις. Ηδη η υπεύθυνη ψυχαγωγικού του καναλιού στη βραδινή ζώνη, η Παναγιώτα Σπανού που έτρεχε πρότζεκτ όπως το The Final Four αποτελεί παρελθόν από το κανάλι του Αμαρουσίου, για το οποίο εργαζόταν πολλά χρόνια.

Αιτία ή καλύτερη η αφορμή για τους καλά γνωρίζοντες δεν είναι άλλη από το ίδιο το τάλεντ σόου του οποίου τα ποσοστά τηλεθέασης είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικά κι όχι τίποτα άλλο δεν προβλέπεται κιόλας να ανέβουν αφού πρόκειται για ένα κόνσεπτ που παραμάνει ακόμα και σήμερα δυσνόητο στον πολύ κόσμο. Πάντως, το συγκεκριμένο στέλεχος έτρεχε διάφορα πρότζεκτ στα Βαλκάνια και σε πολλούς προκαλεί εντύπωση ο λόγος που αποχώρησε από τον σταθμό και μάλιστα σε μια εποχή που τα πράγματα πάνε πολύ καλά έστω και με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Πληροφορίες του tinasmess.gr αναφέρουν ότι το κλιμα στο παιχνίδι είναι πολύ κακό. Ηδη εξετάζουν την αλλαγή μέρας προβολής του παιχνιδιού με πιθανότερη το Σάββατο καθώς αν δεν συμβεί αυτό με την… ορμή που έχει το “Κόκκινο ποτάμι” θα τους πάρει και τους σηκώσει όλους.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *