Απόστολος Μαγγηριάδης: «Αν δεν υπήρχαν τα έξι χρόνια στον ΣΚΑΪ, δεν θα είχα τη σημερινή μου θέση»

team
team

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον Γιάννη Βίτσα. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην μακρόχρονη επαγγελματική του παρουσία στον ΣΚΑΪ και την φημολογούμενη μετακίνηση της καλής του φίλης, Εύας Αντωνοπούλου.

Τα τελευταία χρόνια πολλά πρόσωπα του ΣΚΑΪ – εσείς, η Χριστίνα Βίδου, η Εύα Αντωνοπούλου πρόσφατα – έχουν φύγει από το κανάλι. Που αποδίδετε αυτήν τη… διαρροή στελεχών;

Κατ’ αρχάς θεωρώ ωραίο οι άνθρωποι να αλλάζουν επαγγελματικές στέγες διότι αυτό σημαίνει ότι επανεφεύρεις τον εαυτό σου και μπορείς να κινηθείς σε διαφορετικά περιβάλλοντα, να γνωρίσεις άλλους ανθρώπους και συνολικά να αλλάξεις κι εσύ. Τώρα, σε ότι αφορά τον ΣΚΑΪ, κάθε κανάλι έχει τη στρατηγική του και αξιολογείται για αυτήν του τη στρατηγική και τις αποφάσεις που λαμβάνει. Εγώ είμαι ευγνώμων για τα χρόνια που πέρασα στον ΣΚΑΪ. Θεωρώ ότι και ευκαιρίες μού δόθηκαν και πολλά πράγματα έκανα. Να σας το πω διαφορετικά… Αν δεν υπήρχαν τα έξι χρόνια στον ΣΚΑΪ, δεν θα είχα τη σημερινή μου θέση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Άρα συμφωνείτε με την απόφαση της Εύας Αντωνοπούλου να αφήσει τον ΣΚΑΪ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN;

- Advertisement -

Ο καθένας κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για τον εαυτό του. Η Εύα είναι εξαιρετική επαγγελματίας και πολύ καλή φίλη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *