Απολαύστε το μπαλκόνι σας και το Χειμώνα!

Κατερίνα Βελέντζα
Κατερίνα Βελέντζα

Ο καιρός γίνεται όλο και πιο κρύος, κρατώντας μας στο εσωτερικό και απολαμβάνοντας ζεστά ροφήματα. Ωστόσο, για όσους αγαπάτε να ξοδεύετε χρόνο στο μπαλκόνι ή στη βεράντα σας, με λίγες κινήσεις θα μπορέσετε να το κάνετε ένα επιπλέον δωμάτιο από όπου δεν θα θέλετε να ξεκολλήσετε. Λίγη φαντασία και λίγος διαθέσιμος χρόνος αρκούν για να αξιοποιήσετε, να αλλάξετε ή να μετατρέψετε το ήδη υπάρχον περιβάλλον σε… καινούριο.

Κλείστε τον χώρο σας με κουρτίνες δημιουργώντας ένα υπαίθριο δωμάτιο, εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε ειδικά πλαστικά καλύμματα στο μπαλκόνι ώστε να μην μπαίνει πολύ κρύο από τα χωρίσματα.

- Advertisement -

Τα κεριά είναι διακοσμητικά που ταιριάζουν σε κάθε εποχή. Το καλοκαίρι δημιουργούν ατμόσφαιρα σε έναν χώρο ενώ τον χειμώνα δίνουν επιπλέον ζεστασιά. Χρησιμοποιήστε τα λοιπόν μέσα σε φανάρια για να κάνετε το μπαλκόνι σας να δείχνει πιο φιλόξενο.

Μη διστάσετε να βγάλετε φωτιστικά δαπέδου και τραπεζιού .Τα φωτάκια επίσης είναι φανταστικά διακοσμητικά για το μπαλκόνι κατά τους χειμερινούς μήνες. Μπορεί να μην ζεσταίνουν τον χώρο αλλά τον κάνουν να δείχνει πιο ζεστός και φιλόξενος.Το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.

Ρίξτε ένα ριχτάρι ή ένα γούνινο κάλυμμα στους καναπέδες και τις καρέκλες και ο ζεστός ήλιος της Ελλάδας θα χαρίσει τα υπόλοιπα.Επιλέξτε λοιπόν μαξιλάρια και κουβέρτες που θα δώσουν ζεστασιά σε σας και τους καλεσμένους σας.

Μία εξίσου καλή ιδέα είναι να στρώσετε μερικά παλιά χαλιά ή φλοκάτες στο πάτωμα της βεράντας και να τοποθετήσετε πάνω τους μερικές μαξιλάρες με μάλλινα καλύμματα.

TIP: Η κανέλα τα κλαδιά και τα κουκουνάρια είναι άκρως χειμερινά διακοσμητικά. Χρησιμοποιήστε τα ώστε να δώσετε πιο χειμερινή όψη στο μπαλκόνι σας, βάζοντάς τα μέσα σε καλάθια ή γυάλες.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *