ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι συνέβη πραγματικά με το επίμαχο βίντεο της συνέντευξης Τσίπρα στο OPEN.Το άδειασμα της Ελλης, η συγγνώμη και η απόλυση

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Κανονικό άδειασμα του OPEN αλλά και της Ελλης Στάη αποτέλεσε η χθεσινή ανακοίνωση των “Ράδιο Αρβύλα” που έφερε στο φως μια διαφορετική εξήγηση της διαρροής του περίφημου βίντεο από τα παρασκήνια της συνέντευξης Αλέξη Τσίπρα στο κανάλι της Παιανίας. 

Ο Αντώνης Κανάκης στην ανακοίνωση που απέστειλε χθες λέει μεταξύ άλλων ότι το βίντεο που έπαιξε στην εκπομπή του δεν αποτελεί προϊόν υποκλοπής όπως τον κατηγόρησε η Ελλη Στάη στη δική της τοποθέτηση στο The Toc (Η Ελλη παίρνει το όπλο της. Η σκληρή απάντηση σε ΣΚΑΪ και “Αρβύλα” και το καρφί στο OPEN) αλλά ένα βίντεο που ανέβηκε στο web TV του σταθμού και αλίευσαν από την εκπομπή του ΣΚΑΪ. 

Σήμερα, ωστόσο, το tinasmess.gr έρχεται να σας φέρει στο φως ένα άγνωστο μέχρι τώρα παρασκήνιο που θέτει νέα δεδομένα στην υπόθεση. Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω το κανάλι προφανώς γνώριζε ότι το βίντεο της συνέντευξης είχε ανέβει στο web TV αλλά φρόντισε να αποσιωπήσει την όλη υπόθεση ακόμα κι από την ίδια την Ελλη Στάη που είχε άγνοια του γεγονότος. Γι’ αυτό άλλωστε και το OPEN δεν τοποθετήθηκε καθόλου μετά την προβολή του βίντεο από τους “Ράδιο Αρβύλα” αφήνοντας να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά η Ελλη Στάη που  φυσικά δεν γνώριζε το πλούσιο παρασκήνιο. Οσο για τις δηλώσεις περί ΕΔΕ μέσα στο κανάλι για να βρεθεί ο ένοχος, όλα αυτά εγιναν για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και των εμπλεκόμενων.  Καθόλου μάλιστα τυχαία δεν πρέπει να θεωρείται η απόλυση του ανθρώπου που ανέβασε το εν λόγω βίντεο παρά το γεγονός ότι σε επικοινωνία που είχα με υψηλά ιστάμενο στέλεχος του καναλιού ναι μεν παραδέχεται ότι το εν λόγω πρόσωπο όντως απολύθηκε αλλά αρνείται ότι το κανάλι γνώριζε για το ανέβασμα του βίντεο στο web tv, ενώ δηλώνει πως το κανάλι δεν θέλει να δώσει καμία περαιτέρω έκταση στο θέμα. 

Ο Αντώνης Κανάκης, μάλιστα, δεν είχε σκοπό να απαντήσει στις κατηγορίες της Ελλης Στάη αλλά από τη στιγμή που είδε τον τρόπο που το χειρίστηκαν κάποια κανάλια, αποφάσισε να απαντήσει. Πάντως, κύκλοι προσκείμενοι στον παρουσιαστή αναφέρουν ότι αν μη τι άλλο η Ελλη Στάη οφείλει ένα συγγνώμη για τις κατηγορίες περί υποκλοπής του βίντεο, η οποία φυσικά και μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε δοθεί.     

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *