ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σε ποιο πρόσωπο του ALPHA έκανε πρόταση ο ΣΚΑΪ για τηλεπαιχνίδι;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΣΚΑΙ logo

Ανεπίσημα έχουμε μπει στην μεταγραφική περίοδο παρά το γεγονός ότι η τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται εν εξελίξη. Στο πλαίσιο αυτό, τα κανάλια αναζητούν στελέχη από άλλα κανάλια κάνοντας το δικό τους “παζάρι”. Στον ΣΚΑΪ δε, όπως έχουμε ξαναπεί μέσα από εδώ, αναζητούν διακαώς ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο θεωρούν ότι θα αποτελέσει το τέλειο lead in για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που το τελευταίο διάστημα έχει υποφέρει πολλά στο κανάλι του Ν. Φαλήρου.

Ετσι, τα στελέχη του ΣΚΑΪ όχι μόνο προσέγγισαν αλλά έκαναν και επίσημη πρόταση στον μετρ του είδους, που δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Φερεντίνο. Τι κι αν Χρήστος ανήκει στο δυναμικό του ALPHA παρουσιάζοντας τα τελευταία χρόνια το “Deal”, φέτος το συμβόλαιό του λήγει με το κανάλι κια θεώρησαν ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Μάλιστα, η πρόταση πέρα από την παρουσίαση παιχνιδιού περιελάμβανε και ένα βραδινό σόου.

Τώρα θα με ρωτήσετε ποια ήταν η απάντηση του Χρήστου Φερεντίνου. Η απάντηση ήταν ένα μεγαλεπίβολο “όχι” στον ΣΚΑΪ κι αυτό γιατί όπως ο ίδιος είπε προτεραιότητα έχει ο ALPHA με τον οποίο ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του κι από ότι μαθαίνω μάλιστα είναι και σε πολύ καλό δρόμο με “Deal” ή χωρίς “Deal” για την ερχόμενη σεζόν.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *