ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εκτός Ε ο Φουρθιώτης

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Εκτός του Ε του Φίλιππου Βρυώνη βρίσκεται ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο παρουσιαστής τα έσπασε με τον επιχειρηματία για πολλοστή φορά με αποτέλεσμα να λυθεί και η συνεργασία τους. Αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος που δεν εμφανίστηκε το Σαββατοκύριακο για να παρουσιάσει την εκπομπή του κι όχι ένα τροχαίο ατύχημα όπως ο ίδιος επικαλέστηκε μέσα από ανάρτησή του στο instagram.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tinasmess.gr, ο λόγος δεν είναι άλλος από το πρόσφατο πρόστιμο που επέβαλλε στο κανάλι το ΕΣΡ το οποίο πέρα από χρήματα περιλαμβάνει και διακοπή επτά ημερών για τον σταθμό. Ο επιχειρηματίας χρέωσε την υπόθεση στον στενό του συνεργάτη με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μην ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ανεξάρτητη αρχή έχει ζητήσει διακοπή μετάδοσης για επτά μέρες και χρηματικό πρόστιμο 300.000 ευρώ, καθώς το συμβούλιο έκρινε ότι το κανάλι μαζί με άλλους συνεργαζόμενους σταθμούς επιχείρησε να εκπέμψει πανελλαδικά χωρίς να έχει τέτοια άδεια, ενώ, επιπλέον, δεν διαθέτει ιδιόκτητο πρόγραμμα παραγωγής.

- Advertisement -

Το Ε έχει ήδη καταθέσει αίτηση θεραπείας ζητώντας την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης του Ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς δεν ξέρει αν η εκπομπή θα βγει το Σαββατοκύριακο στον αέρα και με ποιον. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν ενημερωθεί για τίποτα παρά μόνον τους έδωσαν να υπογράψουν ένα χαρτί που τους ζητά να μην έχουν οικονομικές απαιτήσεις.

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *