Ούτε η συνέντευξη Τζανακόπουλου χθες ήταν αρκετή για να αναστήσει το κεντρικό δελτίο εοδήσεων του OPEN με την Ελλη Στάη που κάθε μέρα έχει να συναγωνιστεί μόνο τον εαυτό του στα 5άρια, άντε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Πληροφορίες του tinasmess.gr αναφέρουν ότι σήμερα τα στελέχη του καναλιού δεν μιλιόντουσαν καθώς περίμεναν διαφορετική ετυμηγορία από το τηλεοπτικό κοινό. Κι όμως για ακόμη μια φορά έπεσαν έξω.

Πάντως, σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει ο Τζώνη Καλημέρης σε πρόσφατη ανάρτηση στα social media, (O Tζώνη Καλημέρης σπάει τη σιωπή του για όσα συμβαίνουν στο OPEN) ακόμα ένα συμβάν με πρωταγωνίστρια την Ελλη Στάη  συνέβη προχθές στο κανάλι. Τι κι αν οι πόρτες ήταν κλειστές, οι φωνές της Ελλης ακούγονταν μέχρι έξω. Τώρα σε ποιους φώναζε; Μέσα στο γραφείο ήταν η σκηνοθέτις του δελτίου, αλλά και στελέχη του καναλιού που άπτονται της ενημέρωσης. Η Ελλη Στάη σε έξαλλη κατάσταση φώναζε στους περευρισκόμενους ότι είναι άσχετοι από τηλεόραση κι ότι την βγάζουν σαν μύγα. Μάλιστα, ήταν τόσο εριστική και απότομη που η σκηνοθέτις έβαλε τα κλάματα και βγήκε από το γραφείο σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Ενδεικτικό του πολύ άσχημου κλίματος που επικρατεί στο κανάλι είναι ότι δεν της μιλάει κανείς, ενώ όλοι έχουν να λένε για το ύφος εκατό καρδιναλίων της “σιδηράς κυρίας της δημοσιογραφίας”. Μάλιστα, πέρα από τον σωφέρ που έχει για να την πηγαίνει και να την φέρνει έχει και προσωπική βοηθό για τα βάρη…