Αποκλειστικό: Το “She’s with me” βγαίνει από τα συρτάρια – Ποιος έχει τα δικαιώματα και για ποιο κανάλι προορίζεται;

-

- Advertisment -.
- Advertisement -

Πριν από, περίπου, τέσσερα χρόνια τα στελέχη του ΑΝΤ1 και της ANTS Productions -επί εποχής Πέτρου Μπούτου- είχαν βάλει στο… στόχαστρο τους την ισραηλινή σειρά “Beauty and the baker” ή αλλιώς “She’s with me” της Keshet International, που θύμιζε αρκετά την ταινία “Notting Hill”.

Κι ενώ οι προετοιμασίες προχωρούσαν κανονικά, εν τέλει, η σειρά μπήκε στα συρτάρια λόγω του budget που είχε κριθεί απαγορευτικό για εκείνη την εποχή. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να… ελευθερωθούν. Ωστόσο, όπως αποκαλύφτηκε σε πρόσφατο ρεπορτάζ του περιοδικού “MYtv”, στο τηλεοπτικό φεστιβάλ των Καννών, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες εκδηλώθηκε νέο ενδιαφέρον από άλλον παραγωγό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tinasmess.gr, τα δικαιώματα της σειράς έχουν περάσει στα χέρια του παραγωγού Γιάννη Καραγιάννη. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από πολλά κανάλια, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραγωγής της σειράς.

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Μαλέλης: “Δεν έκανα ραντεβού με το STAR”

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του νέου MEGA ώστε το κανάλι να βγει στον αέρα. Μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με...

Ο Αντώνης Κανάκης απαριθμεί τα σημεία της ρήξης του με τον ΣΚΑΪ – Τα βασικά σημεία της ανακοίνωσης του παρουσιαστή

Εν αναμονή της νέας ανακοίνωσης του Αντώνη Κανάκη που αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες και η οποία θα εξηγεί...

Υδροξυαπατίτης: Εντυπωσιακή ανανέωση προσώπου με διάρκεια

Από την Δρ. Κατερίνα Σακελλαρίου Πρόκειται για ενέσιμο δερματικό εμφύτευμα που αποσκοπεί στην αποκατάσταση της απώλειας του όγκου του προσώπου...

Το τρίγωνο του πολέμου: Τρεις εναντίον ΣΚΑΪ

Μετά το STAR και τον ALPHA και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τάσσεται κατά του ΣΚΑΪ και ο πόλεμος καλά κρατεί...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς