ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στον αέρα το “La Banda”… Γιατί θεωρείται αμφίβολη η πρεμιέρα του;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Ενα βήμα πριν τιναχτεί στον αέρα βρίσκεται το κατά τα άλλα φιλόδοξο τάλεντ σόου “La Banda” που έχει ανακοινώσει ότι θα βγάλει φέτος το Open TV. Και δεν είναι το μόνο όπως θα διαβάσετε παρακάτω…

Μπορεί η ομάδα του τάλεντ σόου να έχει κλείσει και τα ονόματα να είναι τρανταχτά: Αννα Μαρία Βέλλη στην παρουσίαση, Ελένη Φουρέιρα, Μιχάλης Κουινέλης, Θοδωρής Μαραντίνης στην κριτική επιτροπή, ωστόσο, φαίνεται να λείπει το πιο σημαντικό: οι συμμετέχοντες και δη όσοι ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν στην Ελλάδα ένα boy band και ανήκουν ηλικιακά από 14 -24 ετών.

- Advertisement -

Αυτός είναι και ο μεγάλος πονοκέφαλος των ανθρώπων της παραγωγής που έχουν επιδοθεί σε ένα κυνήγι παικτών εξετάζοντας πεταμένες, παλιές συμμετοχές από άλλα τάλεντ σόου – όπως για παράδειγμα “The Voice” – καθώς οι αιτήσεις δεν ξεπέρασαν τις 25. Τη συγκεκριμένη δυσκολία αντιμετώπισε και ο ΣΚΑΪ γι’ αυτό και ποτέ δεν έβγαλε στον αέρα το εν λόγω τάλεντ σόου ενώ το είχε ανακοινώσει τον Ιανουάριο του 2017, όταν πάλι Διευθύντρια στο κανάλι του Ν. Φαλήρου ήταν η Αλκηστις Μαραγκουδάκη.

Το Open TV, από την πλευρά του, ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και το τάλεντ σόου θα βγει κανονικά, έστω κι αν χρειαστεί να υπάρξει κάποια καθυστέρηση στην πρεμιέρα του, ωστόσο, είναι ενδεικτικό ότι δεν έχουν καν ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι παρόμοια προβλήματα με συμμετοχές αντιμετωπίζουν κι άλλες παραγωγές του Open TV όπως για παράδειγμα το “Κουζίνα για δυο” που θα παρουσιάσει η Αθηναϊδα Νέγκα. Ωστόσο, εκεί η παραγωγή “κλέβει” παίκτες από τον “Τροχό της τύχης” κι όσους δεν περνούν τελικά στην τελική φάση της συμμετοχής, αλλά άλλο να πας να παίξεις σε ένα παιχνίδι γνώσεων κι άλλο να βρεθείς να μαγειρεύεις με τον πρώην σου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *