Πρεμιέρα χθες για “Το Πρωινό” και τη Φαίη Σκορδά αλλά δεν έλειψαν οι γκρίνιες και οι απαγορεύσεις και μάλιστα την ίδια στιγμή που οι απαγορεύσεις αφορούσαν το θέμα της ημέρας.

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ 1

Πιο συγκεκριμένα, για κακή της τύχη τελικά, η Φαίη Σκορδά επέλεξε να εγκαινιάσει τη σεζόν μια μέρα μετά τον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ. Φυσικά, αυτό που δεν ήξερε η παρουσιάστρια είναι ότι αν και αρχικά υπήρχε από το ζευγάρι η απαγόρευση της δημοσιοποίησης εικόνων από την τελετή και το πάρτι, τελικά σχεδόν κανείς από τους καλεσμένους δεν τήρησε την παράκλησή τους.

Ετσι, η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα χωρίς ούτε ένα πλάνο από το γάμο της χρονιάς, ενώ οι άλλες εκπομπές έπαιζαν ό,τι είχε ανέβει και δεν είχε ανέβει στα social media από τους καλεσμένους. Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι ο λόγος που η εκπομπή αποφάσισε να κρατήσει τη στάση αυτή και να μην προβάλλει το γάμο του Αντώνη Ρέμου δεν είναι γιατί σεβάστηκε την επιθυμία του ζευγαριού αλλά γιατί απλά ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι “κομμένος” από το κανάλι του Αμαρουσίου μετά και την επίσημη ανακοίνωσή του από τον ALPHA αλλά και τις δηλώσεις του ίδιου του τραγουδιστή ότι τον έδιωξαν από τον ΑΝΤ1.

Ευτυχώς, που πρώτη καλεσμένη της εκπομπής ήταν η Μαρία Μπεκατώρου και με τις εκμυστηρεύσεις της προσπάθησε να σώσει την κατάσταση, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το κρίνουν και οι τηλεθεατές… Αναμένουμε τα ποσοστά τηλεθέασης!