ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Και νέες αλλαγές από Νοέμβριο στον ΣΚΑΪ – Τι κόβεται, ποια εκπομπή μετακομίζει, τι ετοιμάζεται…

-

- Advertisment -.
- Advertisement -

Συνεχίζονται οι αλλαγές στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ σε μια προσπάθεια να σώσουν ό,τι αν σώζεται… στην ελληνική μυθοπλασία και τα παιχνίδια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tinasmess.gr, μετά τις αλλαγές σε “Λόγω τιμής” και “Πολυκατοικία” οι του ΣΚΑΪ αποφάσισαν από τον Νοέμβριο να προχωρήσουν εκ νέου σε αλλαγές. Στο πλαίσιο αυτό, το “Guess my age” μεταφέρεται στη ζώνη του Σαββατοκύριακου πριν από τον “Αδύναμο κρίκο”. Αλλωστε, το συμβόλαιο του Λιάγκα δεν προσδιορίζει ζώνη που θα παιχτεί το παιχνίδι, μόνο ότι έχει την υποχρέωση να γυρίσει 100 επεισόδια.

GUESS MY AGE

Παράλληλα, κόβεται η τουρκική σειρά “Φτερωτός Θεός” και στη θέση τους μπαίνει καθημερινά το “My style rocks”. Ωστόσο, ό,τι γράφεται και λέγεται το διάστημα αυτό είναι απλά φήμες γιατί ακόμα το όνομα της Χριστίνας Μπόμπα έχει ακουστεί μόνο και μόνο επειδή υπάρχει σχέση με τον Ατζούν Ιλίτζαλι. Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις καθώς αυτό το διάστημα βρίσκονται στη φάση του σχεδιασμού του ριάλιτι μόδας που θα παίξει στην απογευματινή ζώνη του καναλιού.

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Τα Παιδικά Χωριά SOS ζητούν την στήριξη της πολιτείας

Η πανδημία του κορονοιού έχει επιφέρει δραματικές επιπτώσεις στη ζωή των πολιτών και στην οικονομία της χώρας μας. Σε...

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλάει για πρώτη φορά για την “αμοιβή” του για το “Μένουμε σπίτι”

Δεν μιλάει συχνά αλλά αυτή τη φορά ο Σπύρος Παπαδόπουλος αναγκάστηκε να απαντήσει αναφορικά με το σποτ που γύρισε...

Και η ΕΡΤ μπαίνει στο παιχνίδι των εξ αποστάσεων μαθημάτων του Υπουργείου Παιδείας

Στην υπηρεσία της εκπαίδευσης, μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες των ημερών, μπαίνει η ΕΡΤ από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020, με τη δημιουργία...

Το μήνυμα που στέλνουν οι πρωταγωνιστές του “Contagion”

Εχει γίνει πολύς λόγος τις τελευταίες μέρες για την περίφημη ταινία Contagion κι όχι άδικα αφού εννιά χρόνια πριν...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς