Σε πονοκέφαλο για τον ΑΝΤ1 τείνει να εξελιχθεί η τριάδα του “πάγκου” Γιώργος Λιάγκας, Γρηγόρης Αρναούτογλου και Δούκισσα Νομικού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ

Κι αυτό γιατί ενόψει της σημερινής παρουσίασης προγράμματος του καναλιού που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού τα στελέχη προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν και τους τρεις να δώσουν το παρών στη βραδιά σε μια προσπάθεια να μη δώσουν εκ νέου αφορμή στους δημοσιογράφους για σχόλια αλλά εκείνοι αρνούνται πεισματικά καθώς αυτή τη στιγμή δεν έχουν κανένα αντικείμενο. Πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα να είναι ιδιαιτέρως ενοχλημένος με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα καθώς ούτε του δίνουν κάποιο κόνσεπτ στο α’ μέρος της σεζόν κι από την άλλη αρνούνται να τον αποδεσμεύσουν γιατί του υπόσχονται ότι στο β’ μέρος δηλαδή από Ιανουάριο και μετά θα του δώσουν κάτι δυνατό.

DOUKISSA NOMIKOY

Ανάλογες προσπάθειες να αποδεσμευτεί έχει κάνει και η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια φαίνεται πως δεν καίγεται να εργαστεί αυτή τη στιγμή στην TV, αφού τα συμβόλαιά της με διεθνείς κολοσσούς όπως πχ η L’Oreal τρέχουν. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που μπορεί να μιλάει πριν τελειώσει η σεζόν για νέο κόνσεπτ με στελέχη του προγράμματος αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι ούτε για εκείνον.

ARNAOUTOGLOU

Τώρα θα μου πείτε γιατί αφού το κανάλι δεν τους χρησιμοποιεί, δεν τους αποδεσμεύει; Γιατί πολύ απλά δεν θέλει με κανένα τρόπο να τους βρει κι απέναντι σε κάποιο ανταγωνιστικό κανάλι κι ο “πάγκος” είναι η καλύτερη λύση ακόμα κι αν τους στοιχίζει κάπως ακριβά.