Αποκαλυπτικό: Ποιες γνωστές ηθοποιοί έχουν δεχθεί πρόταση για τα “Διλήμματα” της Καινούργιου

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Μπορεί να είχε αρχικά ακουστεί ότι η Κατερίνα Καινούριου θα βγει φέτος άερα χωρίς τα αμφιλεγόμενα αλλά άκρως επιτυχυμένα  – από πλευράς ποσοστών τηλεθέασης – “Διλήμματα” αλλά οι αποκλειστικές πληροφορίες του tinasmess.gr αναφέρουν ότι όχι μόνο συνεχίζονται αλλά αναβαθμίζονται κιόλας.

Τι σημαίνει αυτό; Οτι πλέον στο “Ευτυχείτε” την παραγωγή του οποίου έχει ο Νίκος Κοκλώνης και συγκεκριμένα στη εν λόγω ενότητα θα συμμετέχουν γνωστά ονόματα από τον χώρο της υποκριτικής. Συγκεκριμένα, ένα πρόσωπο που έχει δεχθεί πρόταση και είναι πολύ κοντά στις υπογραφές είναι η Καίτη Φίνου. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία έχει δεχθεί τα τελευταία χρόνια το χτύπημα της μοίρας χάνοντας αγαπημένους της ανθρώπους, βλέπει πολύ θετικά ττην πρόταση αυτή, καθώς είναι ένας τρόπος να αφήσει πίσω της τα κακά και να ξεχαστεί με τη βοήθεια της δουλειάς που τόσο αγαπά.

Παράλληλα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του tinasmess.gr πρόταση για τα “Διλήμματα” έχει δεχθεί και η Αλίκη Κατσαβού. Η τελευταία σύζυγός του Κώστα Βουτσά, η οποία έχει ασχοληθεί με το παιδικό θέατρο, είναι ένα άλλο πρόσωπο που η παραγωγή έχει επιλέξει για να συμμετάσχει στην εν λόγω ενότητας της εκπομπής.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *