Αποχώρηση βόμβα από τον ΑΝΤ1 μετά από 15 χρόνια

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ant1

Ακόμα μία αποχώρηση έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των αποχωρήσεων των ανθρώπων που δουλεύουν στα μετώπισθεν της τηλεόρασης.
Ο λόγος για την Κατερίνα Παπαμερή η οποία μετά από 15 χρόνια στον ΑΝΤ1 βρίσκεται πλέον εκτός καναλιού. Η ίδια είχε πολύ καλές σχέσεις με την διοίκηση του ΑΝΤ1 και αυτός ήταν ο λόγος που αν και αρκετές φορές είχε βρεθεί στο χείλος του γκρεμού την τελευταία στιγμή σωζόταν. Αυτή τη φορά μετά από συνάντηση που είχε με τον Θοδωρή Κυριακού αποφάσισα οι δύο πλευρές να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

ΑΝΤ1

Η Κατερίνα Παπαμερή είχε επίσημα τον τίτλο της Talent acquisition manager πράγμα που σημαίνει ότι ήταν ο άνθρωπος που αναζητούσε νέα ταλέντα στην τηλεόραση είτε για εκπομπές είτε για μεγάλα project του σταθμού όπως για παράδειγμα το ΥFSF.  Παράλληλα ωστόσο ασχολιόταν με την προώθηση των ανθρώπων του σταθμού με εκπομπές αλλά και τις δημόσιες σχέσεις τους πράγμα που σημαίνει ότι είχε συνεργασία με αρκετές διευθύνσεις. Η ίδια τους τελευταίους οχτώ μήνες δεν περνούσε ιδιαιτέρως καλά στο κανάλι Με το οποίο έχει σύνδεση επαγγελματικά το όνομα της. Τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει και στέλνει μηνύματα σε συνεργάτες της ανακοινώνοντας την αποχώρησή της. Το παρόν οι πληροφορίες πάντως λένε ότι προς το παρόν δεν έχει κλείσει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Αυτό μένει όμως να το δούμε.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!