Από τον ΣΚΑΪ στο STAR… Μεταγραφή στο παρά πέντε της σεζόν

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Με μια μεταγραφή από τον ΣΚΑΪ και μάλιστα στο πιο καίριο ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών μπαίνει στη μάχη για τη νέα σεζόν η Μάρα Ζαχαρέα. Συγκεκριμένα, η ανκοργούμαν και Γενική Διευθύντρια Ειδήσεων και Ενημέρωσης θέλοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το δελτίο εν όψει και της νέας σεζόν που ξεκινάει σήμερα για την ίδια καθώς επιστρέφει στο κεντρικό δελτίο του STAR, δίνει έμφαση στο ελεύθερο ρεπορτάζ με μια ρεπόρτερ που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της.

Πρόκειται για την Βαλεντίνα Καραγεωργίου, η οποία άνηκε στο δυναμικό του καναλιού του Νέου Φαλήρου με πολύ δυναμική παρουσία και από τις 15 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο STAR καλύπτοντας ένα ρεπορτάζ που φέρνει πολλές ειδήσεις και αποδεικνύεται καίριο και νευραλγικό λόγω επικαιρότητας.

Η Βαλεντίνα εργάστηκε στον ΣΚΑΪ από τον Σεπτέμβριο του 2021 μέχρι και σήμερα ενώ πριν βρισκόταν στην ΕΡΤ και συγκεκριμένα στην ΕΡΤ καθώς σπούδαζε στο ΑΠΘ στο Τμημα Φιλολογίας. Παράλληλα με τον ΣΚΑΪ πήρε και το μεταπτυχιακό της στη Δημοσιογραφία. Είναι κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Νίκου Καραγεωργίου.

- Advertisement -

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον Γιώργο Ευγενίδη είναι το δεύτερο πρόσωπο που έρχεται από το Φάληρο στην Κηφισιά.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *