Από τον ΣΚΑΪ στο OPEN και τούμπαλιν

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
SKAI OPEN

Μπορεί η τηλεόραση να λέει ότι ψάχνει νέο αίμα αλλά φαίνεται ότι στο τελος ανανεώνει τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι φέτος η ενημέρωση που έχει και την τιμητική της αντλεί πρόσωπα από μια συγκεκριμένη δεξαμενή με αποτέλεσμα να γίνονται εν τέλει οι λεγόμενες “τράμπες” και όχι ουσιαστικές μεταγραφές.

Ετσι, τη χηρεύουσα θέση του Νίκου Στραβελάκη που αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού τα Σαββατοκύριακα καθώς φαίνεται ότι το κανάλι του Φαλήρου άλλα του υποσχέθηκε και άλλα έγιναν, παίρνει ένας από τους κύριους ανταγωνιστές του και ο άνκορμαν του ΣΚΑΊ – από τις πολλές προτάσεις που είχε όπως διαρρέεται – τελικά παίρνει αυτή του ανταγωνιστή του.

Με λίγα λόγια, γίνεται η λεγόμενη τράμπα. Ο Νίκος Στραβελάκης φεύγει για να πάει στο OPEN και στο κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου και τη θέση του στον ΣΚΑΪ παίρνει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος επίσης φεύγει από το OPEN και τη θεση του κεντρικού παρουσιαστή.

- Advertisement -

Μάλιστα, για να είμαι ακριβοδίκαιη, η απόφαση της αποχώρησης των δυο ανκορμαν από τα κανάλια με τα οποία συνεργάζονταν ήταν σχεδόν ταυτόχρονη και το θέμα της ανακύκλωσης προσώπων στην τηλεόραση σιγουρα δεν βαραίνει τους ίδιους. Απλά η μεταγραφή τους για ακόμη μια φορά σημειώνει όπως λέει και το άσμα ότι “τελικά όλα τριγύρω αλλάζουμε κι όλο τα ίδια μένουν”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *