Από τον ΑΝΤ1 και τον ΣΚΑΪ στο OPEN

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
OPEN

Από τη μια ο Ιβάν Σαββίδης δείχνει να δυσκολεύεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν βάζοντας “συνέταιρο” στην ψυχαγωγία τον Νίκο Κοκλώνη ο οποίος αναλαμβάνει να χρηματοδοτήσει αρκετές παραγωγές του καναλιού ακόμα και τις πιο επιτυχημένες όπως είναι το “Ευτυχείτε” με την Κατερίνα Καινούργιου πέρα από αυτές που θα κάνει ο ίδιος όπως είναι το “J2US” αλλά και το “Πακέτο” της Χατζηβασιλείου και από την άλλη γίνονται μεταγγραφές.

Ετσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «TV Έθνος», προς Παιανία οδεύει ο Γιώργος Μαυρίδης, προκειμένου να ενταχθεί στο νέο, άκρως ανταγωνιστικό πρόγραμμα του σταθμού. Μάλιστα την είδηση αυτή επιβεβαίωσε και ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος και με ένα επικό ποστάρισμα του φρόντισε να τον καλωσορίσει.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο tattoo artist και παρουσιαστής επιστρέφει με ένα concept που γνωρίζει καλά και το οποίο θα θυμίζει έντονα «World Party» και θα λέγεται “World Travel”, καθώς πρόκειται για μία ταξιδιωτική εκπομπή με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Ο Μαυρίδης θα παρουσιάσει τηλεοπτικά τις περιηγήσεις του ανά την Ελλάδα, ωστόσο το νέο στοιχείο έγκειται στο γεγονός πως ο ίδιος θα ασχολείται πέρα από τις ομορφιές της χώρας μας και με ιστορίες ανθρώπων οι οποίοι θα μιλούν μαζί του on camera.

- Advertisement -

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του OPEN δεν μένουν εκεί. Στο δυναμικό του σταθμού θα ενταχθεί και ο Στέλιος Παρλιάρος με τις “Γλυκές Αλχημείες” μετά την επεισοδιακή λήξη της συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *