“Είμαι στον Γρηγόρη και μόνο!”, η απάντηση του Βαγγέλη Περρή για τη “συνεργασία” με το “Πρωινό”

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΛΑΒΑ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση του youfly.com ότι ενδεχομένως ο Βαγγέλης Περρής να είναι το νέο πρόσωπο που θα ενταχθεί στην ομάδα του “Πρωινού” καθώς μετά την αποχώρηση του Αρη Καβατζίκη κάποιοι θεωρούν ότι ίσως η εκπομπή είναι αδύναμη από πλευράς προσώπων και με μόνο έμπειρο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Tο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Βαγγέλης Περρής έκλεισε να εμφανίζεται στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και μάλιστα δεν θα κάθεται στο πάνελ αλλά θα εμφανίζεται σε ζωντανή σύνδεση.

Σε επικοινωνία που είχε το tinasmess.gr με τον ίδιο, επιβεβαίωσε ότι όντως είχε γίνει μια επαφή κάποια στιγμή, αλλά είπαν να ξαναμιλήσουν μετά τις διακοπές, πράγμα που δεν έγινε. Μάλιστα, χαρακτηριστικά ανέφερε: “Είμαι στον Γρηγόρη και ΜΟΝΟ. Πρώτα συνεννοούμαι μαζί του”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια τέτοια συνεργασία ενδεχομένως να έβαζε και “φωτιά” στη συνεργασία του τελευταίου με τον Αρναούτογλου καθώς η σχέση των Γρηγόρη – Φαίης δεν είναι και η καλύτερη τα τελευταία χρόνια με αφορμή την συνέντευξη που είχε δώσει η Φαίη Σκορδά στον Θέμη Γεωργαντά και στον ΣΚΑΪ και όχι στο “The 2NightShow” και λόγια που είχαν ανταλλάξει από αέρος οι δυο τους.

- Advertisement -

ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *