Αντωνοπούλου: Το τελευταίο δελτίο, το έντονο παρασκήνιο, η αντικαταστάτρια και ο πονοκέφαλος του ραδιοφώνου

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Την Τετάρτη θα πέσει η αυλαία για την Εύα Αντωνοπούλου στον ΣΚΑΪ μετά από 14 χρόνια παραμονής της στο κανάλι εκφωνώντας το τελευταίο μεσημεριανό δελτίο. Και μπορεί το κανάλι μέχρι και πρότινος να επέμενε ότι ουδέποτε υπήρξε πρόβλημα με την αποχώρησή της, προφανώς ενοχλημένοι από τη σχετική δημοσίευση της είδησης σε προηγούμενο ρεπορτάζ εξωθώντας την να πάρει την άδειά της και να αφήσει κατά ένα μήνα νωρίτερα το πόστο της, ωστόσο, καλά επιβεβαιωμένες πηγές όχι μόνο επιβεβαιώνουν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αλλά έρχονται να προσθέσουν ότι ήταν τέτοια η ενόχληση της ιδιοκτησίας με τις διαστάσεις που πήρε το θέμα που ενώ αρχικά δεν την είχαν συμπεριλάβει καθόλου στην εκλογική μέρα της 21ης Μαίου, αναγκάστηκαν να την βάλουν στην εκφώνηση του μεσημεριανού δελτίουγια να αποδείξουν το αντίθετο και να διαλύσουν τα όποια σύννεφα και εντυπώσεις.

Μάλιστα, ο ΣΚΑΪ ήταν το τελευταίο κανάλι που έστειλε δελτίο Τύπου για την κάλυψη των εκλογών ενώ εντύπωση έκανε και το γεγονός ότι η Εύα Αντωνοπούλου έφτασε στο σημείο να κάνει repost σε συγκεκριμένη ανάρτηση σάιτ για να αποδείξει ότι οχι μόνο δεν ίσχυε η είδηση αλλά και ότι οι σχέσεις ήταν καλές με τη διοίκηση.

Από την Πέμπτη τη θέση της παίρνει η Λένα Φλυτζάνη που έκανε τα μεσημεριανά του ΣΚ εναλλάξ με τον Μάρκο Δεϊμέζη, ο οποίος από το επόμενο Σαββατοκύριακο τα αναλαμβάνει πλέον μόνος του, όπως παλιά, ενώ τα ρεπό του θα κάνει η Δέσποινα Βλεπάκη, η οποία τις καθημερινές κάνει και τα δελτία στη νοηματική.

ΣΚΑΪ

- Advertisement -

Ωστόσο, το μεγάλο θέμα προκύπτει στο ραδιόφωνο όπου η Εύα Αντωνοπούλου έκανε καθημερινά εκπομπή 3 με 4 μαζί με την Πηνελόπη Γκάλιου. Κι αυτό γιατί η Λένα Φλυτζάνη κάνει ήδη ραδιόφωνο το Σαββατοκύριακο μαζί με τον Σταύρο Ιωαννίδη παρουσιάζοντας το δίωρο 10 με 12 την “Ενημερωτική εκπομπή”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *