Αντώνης Ρέμος: Με ποιο παγκοσμίως διάσημο συγκρότημα θα τον δούμε στη σκηνή

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου

Αναμφισβήτητα ο Αντώνης Ρέμος, είναι ένας διεθνώς καταξιωμένος ερμηνευτής και ιδιαίτερα αγαπητός από το κοινό, έχοντας τραγουδήσει δεκάδες επιτυχίες , ενώ αδιάλειπτα βρίσκεται στην κορυφή των Charts εδώ και τρεις δεκαετίες.

O Έλληνας τραγουδιστής ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πιο διάσημο reggae-pop συγκρότημα στον κόσμο, τους UB40, σε δύο μοναδικές συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα. Οι UB40, πρωταγωνιστούν στη διεθνή μουσική σκηνή εδώ και 40 χρόνια, με περισσότερα από 70εκ. πωλήσεις, ενώ τέσσερις φορές υπήρξαν υποψήφιοι για βραβείο Grammy. Ο λόγος που έρχονται στην Ελλάδα, είναι ο εορτασμός των γενεθλίων των 40 χρόνων τους, και σκοπός τους είναι να ταξιδέψουν το κοινό στο μαγικό τους σύμπαν, με ρυθμούς reggae & global pop, αλλά και να τραγουδήσουν παλιές και νεότερες παγκόσμιες επιτυχίες τους, όπως είναι το “Red Red Wine”, το “Here I Am” και δεκάδες ακόμη singles.

- Advertisement -

Δύο συναυλίες που πρόκειται να χαρίσουν ανεπανάληπτες μουσικές συγκινήσεις στο μουσικόφιλο κοινό που θα βρεθεί στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη στις 8 Ιουλίου και στο Θέατρο Πέτρας στην Αθήνα στις 10 Ιουλίου.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *