Αντώνης Κανάκης: Τι άλλο ετοιμάζει στον ANT1;

team
team

O Αντώνης Κανάκης ετοιμάζει την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική του επιστροφή και για την φετινή σεζόν με το “Βινύλιο” και τους “Ράδιο Αρβύλα”. Μήπως όμως ετοιμάζει και κάτι ακόμα;

Ο Αντώνης Κανάκης αποτελεί ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που ο Ant1 θέλει διακαώς να έχει στο δυναμικό του, γεγονός που σημαίνει ότι δύσκολα του χαλάει χατίρι. Να θυμίσουμε ότι του έταξαν γη και ύδωρ όταν αποφάσισε να φύγει από το OPEN για να περάσει την πόρτα του καναλιού. Με την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν ξεκίνησαν και οι συζητήσεις του ANT1, με τον Αντώνη Κανάκη, τόσο για τους «Ράδιο Αρβύλα» όσο και για το –αγαπημένο- του «Βινύλιο».

Η συμφωνία του Αντώνη Κανάκη με το κανάλι του Αμαρουσίου ήταν ξεκάθαρη. Με αυτό να σημαίνει ότι το «Ράδιο Αρβύλα» θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα με Πέμπτη και το «Βινύλιο» κάθε Παρασκευή. Αρχικά, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει ότι θα ξεκινάνε οι εκπομπές στις 20:00, δηλαδή αμέσως μετά από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, και θα ολοκληρώνονται στις 21:00 δίνοντας σκυτάλη στην μυθοπλασία.

Το παρασκήνιο για την ώρα προβολής

- Advertisement -

Πολλές ήταν οι συζητήσεις που έγιναν με το κανάλι για να μπορέσει να συνδυάσει το πρόγραμμα του με την μετάδοση του Μουντιάλ. Ο ANT1 λοιπόν είχε προτείνει στον Αντώνη Κανάκη να ξεκινά τόσο το “Βινύλιο” όσο και οι “Ράδιο Αρβύλα” στις 19:45 και να ολοκληρώνονται στις 20:45. Γεγονός που όπως μαθαίνουμε δεν άρεσε στον παρουσιαστή. Έτσι, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη αρχική ώρα προβολής, δηλαδή στις 20:00 με 20:55.

Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του μας έχει συνηθίσει να επιστρέφει αρχές Νοεμβρίου όμως φέτος θα καθυστερήσουν να βγουν τα προγράμματα στο αέρα. Με αυτό να σημαίνει ότι “Βινύλιο” και “Ράδιο Αρβύλα” θα κάνουν πρεμιέρα τέλη Νοεμβρίου και είναι πιθανόν να ολοκληρωθούν λίγο αργότερα-και όχι τέλη Απριλίου. Βέβαια, αυτό μπορεί να βρει και μία δυσκολία κατά την εφαρμογή καθώς η χώρα μας θα έχει μπει σε προεκλογική περίοδο.

Ο Αντώνης Κανάκης και στον ΑΝΤ1+;
Οι συζητήσεις όμως δεν περιορίστηκαν μόνο γι αυτές τις δύο αγαπημένες εκπομπές μιας και δεν είναι απίθανο να δούμε τον Αντώνη Κανάκη και στην συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1+. Σύμφωνα με το youfly.com, αυτό που έχουν συζητήσει ο παρουσιαστής με το κανάλι είναι να κάνουν μία σειρά με ντοκιμαντέρ και να προβάλλονται στον ANT1+. Να θυμίσουμε ότι δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθεί με ντοκιμαντέρ ο Αντώνης Κανάκης καθώς έχει κάνει το «Immersion: Βουτιά σε μια Άλλη Πραγματικότητα» το 2013 όσο και το «One Love Team» το 2014.

Οπότε είναι πολύ πιθανόν να δούμε με τριπλό ρόλο τον Αντώνη Κανάκη στην επιστροφή του στον ANT1 αυτή την σεζόν.

Πηγή: Αλέξανδρος Κατσαρίδης – Open weekend

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *