Αντώνης Κανάκης: «Περάσαμε δύσκολες στιγμές… δεν ξέρω αν βρήκαμε ξανά τον εαυτό μας»

team
team

Η τελευταία εκπομπή της σεζόν για το Βινύλιο προβλήθηκε απόψε στον ΑΝΤ1, γιορτάζοντας τα 15 χρόνια του Ράδιο Αρβύλα. Ο παρουσιαστής, Αντώνης Κανάκης, έκανε έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς και στην συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν για την εκπομπή.

«Αυτά τα 15 χρόνια του Ράδιο Αρβύλα και βάλε κι άλλα δέκα του Αμαν κι άλλα τέσσερα του Κομφούζιο. Είναι μια ολόκληρη ζωή και την έχουμε μοιραστεί μαζί σας. Για αυτό πρώτα από όλα και πάνω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς μέσα από την καρδιά μας. Περάσαμε πολλές παράξενες και δύσκολες στιγμές και φέτος κλείνει μία σεζόν κι η τραγωδία στα Τέμπη διαπιστώσατε πόσο πολύ μας επηρέασε. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν βρήκαμε ξανά τον εαυτό μας από τότε, αλλά περάσαμε πολλές στιγμές μαζί όταν ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα με την δολοφονία του Αλέξη.

Μοιραστήκαμε όλη αυτήν την σάτιρα, το χαμόγελο, το γέλιο, την αγάπη, την επικοινωνία και σας ευχαριστούμε που μας βάλατε μέσα στις ζωές σας. Μαζί με αυτήν την εκπομπή άλλαξαν κι οι δικές σας ζωές κι η φάση στην οποία βρίσκεστε» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας κι όλα αυτά τα παιδιά είναι για εμάς μια δεύτερη οικογένεια και τα παιδιά στον βαν. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 διαχρονικά από παλιά. Τον Θοδωρή Κυριακού, τον βράχο Στρατή Λιαρέλη, τον Γιώργο Λεβέντη, ο οποίος τα φροντίζει όλα για να μην πηδηχτούμε από το παράθυρο, την Σαγανά Μαρία, την Τέσσα Κορλέτη… Αυτά είναι κι η τελευταία εκπομπή της σεζόν» έκλεισε ο Αντώνης Κανάκης.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *