Τα «Παιχνίδια Εκδίκησης» έρχονται απόψε, Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στις 22:30, στον ΑΝΤ1, με νέο επεισόδιο που θα καθηλώσει.
Όσα θα δούμε απόψε:
Επεισόδιο 73
Μετά το βράδυ που πέρασε με τον Άγη, η Άννα στέλνει στον Χρήστο φωτογραφίες της μαζί του από το ξενοδοχείο.
Απ’ την πλευρά του ο Άγης προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Άννα, η οποία, όμως, δείχνει να τον αποφεύγει.
Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα φοβάται πως αν οι εξετάσεις της για το αν μπορεί να κάνει παιδί δεν βγουν καλές, ο Χρήστος θα απογοητευτεί.
Ο Μάνος θέλει να βοηθήσει οικονομικά την κόρη του για να μη δουλεύει και να αφοσιωθεί στις σπουδές της, αλλά η Αφροδίτη αντιδράει πολύ έντονα στην πρότασή του.
Παράλληλα, η Κλέλια βλέπει εφιάλτες κι ανησυχεί πολύ για το μωρό της, ενώ η Βάνα ζητάει για άλλη μια φορά από τη Μάγια να μη φύγουν στο εξωτερικό.
Στην προσπάθειά του να πάρει πληροφορίες για την προσωπική ζωή της Άννας, ο Άγης μαθαίνει από τη Μάγια πως ο Φίλιππος ετοιμάζεται να παντρευτεί, αλλά όχι την Άννα.
Ο Άγης παρακολουθεί την Άννα, ζητάει εξηγήσεις και την απειλεί.
SNEAK PREVIEW Ι
Το ψέμα της Άννας αποκαλύπτεται και ο Άγης συνειδητοποιεί την παγίδα
SNEAK PREVIEW ΙΙ
Ο φόβος της Μαρίνας και η υπόσχεση του Χρήστου ότι θα είναι πάντα δίπλα της
Δείτε το trailer: