Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Τζώρτζη Ποφάντη, του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος ΑΝΤ1 TV, και εκπροσώπων των media όπου έγινε μια πρώτη παρουσίαση για το νέο πρόγραμμά που θα δούμε την τηλεοπτική σεζόν 2018-’19.
Η παρουσίαση άρχισε με μία κριτική για την πορεία του καναλιού κατά την οποία ανέφερε ότι δεν άκουσαν τις ανάγκες των τηλεθεατών με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να γυρίσουν τη πλάτη τους στο κανάλι και γι’ αυτό τον λόγο θέλουν να επανορθώσουν και έχουν φτιάξει με ιδιαίτερη προσοχή ένα πλούσιο πρόγραμμα. Και, μάλιστα, το φετινό περιεχόμενο, αντλεί την έμπνευσή του από την πραγματική ζωή.
- Ο Γιώργος Παπαδάκης και η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», συνεχίζουν και την επόμενη σεζόν με μεγαλύτερη διάρκεια, λέγοντας τη πρώτη καλημέρα, με αμερόληπτη και έγκυρη ενημέρωση. Η Φαίη Σκορδά και «Το Πρωινό», έχοντας πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού για ακόμη μία χρονιά, ανανεώνουν το ραντεβού τους για το Σεπτέμβρη με ένα πρωινό πιο ανανεωμένο από ποτέ.
- Στην απογευματινή ζώνη, τα δύο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια και «Still Standing” με τη Μαρία Μπεκατώρου θα μας περιμένουν με νέες εκπλήξεις «γεμίζοντας» την καθημερινότητά μας με τις πιο fun και απολαυστικές στιγμές.
- Το “πράσινο φως”, όμως, για το φθινόπωρο πήρε και το νέο τηλεπαιχνίδι “Το ταίρι ξέρει” που παρουσιάζει ο χαρισματικός performer Τόνι Σφήνος που ήδη προβάλλεται από τις αρχές Ιουλίου.
- Η ψυχαγωγία εμπλουτίζεται με νέα προγράμματα, όπως το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής «Όσα γνωρίζει η πεθερά», το μουσικό τηλεπαιχνίδι “Beat Buzzer”, με παρουσιαστή τον Γιώργο Μαυρίδη, την εκπομπή «Κοινή Λογική», που έχει ως επίκεντρο απλούς πολίτες, στους οποίους δίνεται η ευκαιρία να σχολιάζουν την καθημερινότητα.
Όσον αφορά τον τομέα της ελληνικής μυθοπλασίας για τον οποίο έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί πολλά, το κανάλι του Αμαρουσίου πρόκειται να επενδύσει σε σημαντικό βαθμό. Ας πάρουμε, όμως, τα σίριαλ ένα – ένα:
- Η νέα δραματική σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» -βασίζεται στο κορεάτικο format “Unknown Woman”- με τη διασκευή του σεναρίου να φέρει την υπογραφή της Μαρίας Γεωργιάδου και σκηνοθεσία της Βίκυς Μανώλη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι: Μαριάννα Τουμασάτου, η Ταμίλα Κουλίεβα, ο Κώστας Καζανάς, η Μαρκέλλα Γιαννάτου κ.α. Η εν λόγω σειρά θα προβάλλεται σε καθημερινή βάση.
- Η κοινωνική σειρά μυστηρίου η «Επιστροφή» -βασίζεται στο ισπανικό format “El Regresso de Lucas”- με τη διασκευή του σεναρίου να υπογράφει η Μελίνα Τσαμπάνη και σκηνοθεσία των Αλέξανδρου Πανταζούδη – Σπύρου Μιχαλόπουλου. Πρωταγωνιστούν οι: Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Αντώνη Καρυστινό, Αλέξανδρο Σταύρου, Αλέξανδρο Αντωνόπουλο κ.α. Η εν λόγω σειρά, επίσης, θα προβάλλεται σε καθημερινή βάση.
- Η κωμική σειρά «Πέτα τη φριτέζα» -βασίζεται στο ισπανικό format “Chiringuito de Pepe” – θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Τη προσαρμογή του σεναρίου στα ελληνικά δεδομένα υπογράφουν οι Γιώργος Κρητικός – Μάκης Πιτταράς και σκηνοθετεί ο Ανδρέας Μορφονιός, ενώ πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Μπέζος, Φάνης Μουρατίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ελένη Ουζουνίδου, Τζένη Μπότση, Νικολέττα Κοτσαηλίδου κ.ά.
- «Κάνε Γονείς να δεις καλό», σε σενάριο των Σάρα Γανωτή και Νίκου Σταυρακούδη και σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου και Νίκου Κρητικού με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Ελένη Καστάνη είναι η δεύτερη κωμική σειρά που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.
- Τέλος, τα «Εγκλήματα Πάθους», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη, μία αστυνομική σειρά που αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια σε ύφος δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ.
Από εκεί και πέρα, ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει για δεύτερη σεζόν το απόλυτο παιχνίδι πρόκλησης “Nomads”, τα γυρίσματα του οποίου θα πραγματοποιηθούν στη Μαδαγασκάρη. Η φετινή εκδοχή θα δώσει έμφαση στο αθλητικό στοιχείο και στην επαφή των παικτών με την τοπική κουλτούρα. Στη late night zone, ο ΑΝΤ1 συνεχίζει δυναμικά με την προβολή της σατυρικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», με τον Αντώνη Κανάκη να παρατηρεί το κοινωνικό πολιτικό γίγνεσθαι και να σχολιάζει την επικαιρότητα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Επίσης, το βραδινό talk show, «Βινύλιο», το οποίο έχει ως σταθερά τη μουσική, τον άνθρωπο, την κοινωνία, την πολιτική, την επικοινωνία, θα μας κρατήσει παρέα για δεύτερη σεζόν.
Όλη η τρέχουσα επικαιρότητα και τα τελευταία γεγονότα έρχονται με την ίδια εγκυρότητα και αξιοπιστία και τη νέα σεζόν στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, πάντα με τον Νίκο Χατζηνικολάου στις 20.00. Φυσικά η εκπομπή “VICE”, θα συνεχίσει να προβάλλει στον ΑΝΤ1, τα καλύτερα ντοκιμαντέρ του “VICE”, ελληνικής και ξένης παραγωγής, με τη χαρακτηριστική δημοσιογραφική ματιά του, όπως είναι, χωρίς φίλτρα.