ΑΝΤ1: Με “μαύρο” ξεκίνησε το Μουντιάλ στην πλατφόρμα – Εξαλλοι χιλιάδες συνδρομητές – Νέες αλλαγές στο πρόγραμμα

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μόνο με το δεξί δεν ξεκίνησε η προβολή του Μουντιάλ για την πλατφόρμα του ΑΝΤ1, ΑΝΤ1+ που μοιράζεται τη μερίδα του λέοντος με το κανάλι του Αμαρουσίου αναφορικά με τις μεταδόσεις. Κι αυτό γιατί λίγα λεπτά μετά την προβολή του πρώτου αγώνα ανάμεσα στο Ιράν και την Αγγλία έπεσε… μαύρο!

Αν και ουδέποτε εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση πέρα από μια άτυπη στα social media για μια εναλλακτική σελίδα όπου κανείς μπορούσε να δει τον αγώνα μέσω διαδικτύου, κάποιοι εικάζουν ότι αυτό συνέβη γιατί προφανώς η πλατφόρμα υπερφορτώθηκε με αποτέλεσμα να “πέσει” από τον όγκο των χρηστών που συνδέθηκαν. Λίγες ώρες μετά το πρόβλημα αποκαταστάθηκε αλλά αποτελεί απορίας άξιο πως συνέβη κάτι τόσο σοβαρό και μάλιστα την ίδια στιγμή που ο ΑΝΤ1 όχι μόνο χρεώνει την προβολή του Μουντιάλ αλλά και ευελπιστεί μέσα από την προσπάθεια αυτή να προσελκύσει επιτέλους περισσότερους συνδρομητές για ένα εγχείρημα που μέχει στιγμής όχι μόνο δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στον όμιλο αλλά και εκ του αποτελεσματος μάλλον χαρακτηρίζεται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ως το μεγαλύτερο φιάσκο στην ιστορία του σταθμού με στο twitter ήδη να έχει στηθεί μεγάλο πάρτι με αγανακτισμένους συνδρομητές. Μάλιστα, όχι μόνο παίζει στην πλατφόρμα αλλά αποφάσισε να τροποποιήσει εκ νέου το πρόγραμμά του και να προβάλλει τον αγώνα και στην ελεύθερη τηλεόραση κάτι που θα συμβεί μάλιστα και αύριο στις 18.00 με τον αγώνα ΣΕΝΕΓΑΛΗ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ που θα προβληθεί ζωντανά και από τον ΑΝΤ1.

Μην ξεχνάμε ότι για χάρη του Μουντιάλ ο ΑΝΤ1 έχει παγώσει το σύνολο του προγράμματός του ενώ για χάρη της πλατφόρμας που απέτυχε σε συνδυασμό με τις χαμηλές τηλεθέασεις του φετινού προγράμματος αλλά και την περιορισμένη διαφημιστική πίτα οι περικοπές έχουν στείλει ήδη στην ανεργία αρκετούς εργαζόμενους στον όμιλο ακόμα και χαμηλόμισθους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *