ANT1: Κέρδισε το στοίχημα με τη Μυθοπλασία και το γιορτάζει

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τηλεοπτική σεζόν για τις σειρές του ΑΝΤ1 ” Γυναίκα Χωρίς Όνομα”, “Μην Ψαρώνεις”, “Πέτα τη Φριτέζα” και την καθημερινή κοινωνική σειρά”Επιστροφή”. Η τελευταία μάλιστα ολοκλήρωσε τον κύκλο των επεισοδίων όπως ήταν ο προγραμματισμός εξ αρχής και δεν θα συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες. Ωστόσο, το κανάλι πόνταρε στην Μυθοπλασία και κέρδισε το στοίχημα, καθώς οι σειρές του σημείωσαν υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Θεανώ Κυριάκη Head of Fiction ANT1 TV, Πιέρρος Ανδρακάκος, Τζώρτζης Ποφάντης, Μαριάννα Τουμασάτου, Σταύρος Καπελούζος, General Manager Pedio Productions, Θοδωρής Αθερίδης, Βίκυ Μανώλη
Θεανώ Κυριάκη Head of Fiction ANT1 TV, Αγγελική Δαλιάνη

Με ένα ξεχωριστό πάρτι θέλησαν να γιορτάσουν το τέλος των γυρισμάτων, τόσο οι δημιουργοί όσο και οι ηθοποιοί και οι συντελεστές των σειρών, στο οποίο φυσικά έδωσαν το παρών στελέχη και εργαζόμενοι του ΑΝΤ1. Μεταξύ αυτών και ο Διευθυντής Προγράματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζης Ποφάντης, ο οποίος δήλωσε: «Μετά την συγκινητική ολοκλήρωση της «Επιστροφής», το καθηλωτικό φινάλε της πρώτης σεζόν της σειράς «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», και τις υποσχέσεις που άφησαν οι σειρές «Πέτα τη Φριτέζα» και «Μην Ψαρώνεις», γιορτάζουμε την επιτυχημένη πορεία της Μυθοπλασίας στον ΑΝΤ1 και δίνουμε υποσχέσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν για την οποία έχουμε σχεδιάσει ακόμη πιο πλούσιο περιεχόμενο».

Αλέξανδρος Πανταζούδης, Τζώρτζης Ποφάντης Chief Content Officer ANT1 TV, Κωνσταντίνος Μάνος
Βασίλης Μίχας, Φωτεινή Τσακίρη

Αναλυτικότερα, η καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» τερμάτισε πρώτη και τον Ιούνιο με μερίδιο τηλεθέασης 21% στο δυναμικό κοινό «18-54» ενώ σε επίπεδο σεζόν (Σεπτέμβριος 2018 – Ιούνιος 2019) ήταν επίσης πρώτη και στη ζώνη μετάδοσης της με ποσοστό τηλεθέασης 20,4%, ενώ ετοιμάζεται να επιστρέψει τον Σεπτέμβριο με νέα επεισόδια.

Αλέξανδρος Σταύρου, Μαριάννα Τουμασάτου, Θοδωρής Αθερίδης, Ταμίλλα Κουλίεβα

Πρώτη στη ζώνη μετάδοσης της βρέθηκε τον Ιούνιο και η κωμική σειρά “Πέτα τη Φριτέζα” με ποσοστό τηλεθέασης 19,8% στο δυναμικό κοινό 18-54.

- Advertisement -



Ιβάν Σβιτάιλο, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Γιάννης Αθητάκης, Ντόρα Μακρυγιάννη

Τέλος, η καθημερινή κοινωνική σειρά “Η Επιστροφή” ολοκλήρωσε τη σεζόν σημειώνοντας ποσοστό τηλεθέασης 18,2%, ενώ τον Ιουνίο κατέγραψε συνολικά στο δυναμικό κοινό 18-54 τηλεθέαση 19,7%.

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Αλέξανδρος Δαβιλάς
Φιόνα Γεωργιάδη, Θάνος Λέκκας, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Αριανούτσος

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *