ΑΝΤ1 και MEGA σώζουν το OPEN; Όλες οι πληροφορίες…

team
team
OPEN

OPEN, MEGA, ΑΝΤ1: Τη δική τους εταιρία παραγωγής έχουν στήσει το Mega με τον ΑΝΤ1 με την εταιρία «Όσκαρ» να αναλαμβάνει τις ψυχαγωγικές εκπομπές των καναλιών.

Η κοινή σύμπραξη των δύο μεγάλων καναλιών ήδη έχει αλλάξει τα δεδομένα στον τηλεοπτικό κόσμο αποτελώντας πλέον έναν ισχυρό πυλώνα συμμαχίας.

Σε αυτή τη συμμαχία λοιπόν φαίνεται πως μπαίνει και το Open, σύμφωνα με όσα αναφέρει η RealNews και η Ναταλία Ανδρικοπούλου, που κυκλοφορεί, καθώς οι δύο πλευρές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο η εταιρεία Όσκαρ να αναλάβει όλο το κομμάτι της ψυχαγωγίας και του Open.

Αν πραγματοποιηθεί πράγματι αυτό τότε το Open το οποίο ήδη έχει αποψιλωμένη διεύθυνση παραγωγής θα παραχωρήσει το ψυχαγωγικό του πρόγραμμα ως outsourcing έχοντας υπό έλεγχο μόνο την ενημέρωση.

- Advertisement -

Οι επαφές με το δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη, Αρτούρ Νταβιντιάν, έχουν ήδη αρχίσει για τις live ψυχαγωγικές εκπομπές. Να σημειωθεί ότι το κανάλι αντιμετωπίζει προβλήματα ρευστότητας από τον πόλεμο της Ρωσίας με την Ουκρανία και την κίνηση των κεφαλαίων από Ρωσία.

Αν το deal επιτευχθεί ΑΝΤ1 και Mega πολύ πιθανό να πετύχουν και έναν απώτερο σκοπό, να μπουν μετοχικά στο Open καθώς μελλοντικά το κόστος των παραγωγών μπορεί να μετοχοποιηθεί.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *