ΑΝΤ1 – Η νέα σειρά εποχής που έρχεται στο β μισό της σεζόν…και δεν είναι η «Μάγισσα»

team
team

Δυναμική επένδυση στη μυθοπλασία και για το δεύτερο μισό της σεζόν σχεδιάζει ο ΑΝΤ1, με δύο νέες σειρές υψηλών προδιαγραφών. Εκτός από τη «Μάγισσα», δια χειρός Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη, που περιλαμβάνεται ανάμεσα στις πλέον αναμενόμενες σειρές της φετινής σεζόν, ο ΑΝΤ1 θα εντάξει στο πρόγραμμά του μία ακόμη σειρά εποχής με επίκεντρο τις γυναίκες στη μεταοπολεμική Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου και τη «Real Life», η νέα σειρά εποχής, που έδωσε ήδη το «πράσινο φως» ο ΑΝΤ1, έχει τίτλο «Ψυχοκόρες» και βασίζεται σε σενάριο της Πένυς Φυλακτάκη, ενώ θα τη σκηνοθετήσει ο Μιχαήλ Χαραλαμπίδης. Οι «ψυχοκόρες»  ήταν νεαρά κορίτσια από φτωχές οικογένειες οι οποίες τις έστελναν στα αστικά κέντρα σε γνωστούς φίλους ή πλούσια άκληρα ζευγάρια για να εργαστούν ως εσωτερικές στο σπίτια και να βοηθούν στις δουλειές με μικρό μισθό, με την ελπίδα να βρούν γαμπρό.

Όπως θα αναδείξει η ομώνυμη σειρά που σχεδιάζει ο ΑΝΤ1, το πράγματα δεν πήγαιναν πάντα όπως τα περίμεναν, καθώς συχνά οι Ψυχοκόρες αμείβονταν πενιχρά, έπεφταν θύματα εκμετάλλευσης και κακοποίησης αναζητώντας τρόπους να ξεφύγουν. Η σειρά μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης με στόχο να βγει στον αέρα πιθανότατα στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν, τον Μάρτιο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *