ΑΝΤ1: Έρχεται τηλεοπτική συνύπαρξη με Τσιμιτσέλη – Λασκαράκη – Γερονικολού;

team
team
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ

Μια συνεργασία που, εάν τελικά κλείσει, είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει συζητήσεις «ψήνεται» στον ΑΝΤ1.

«Ένας από εμάς» είναι ο τίτλος της νέας τηλεοπτικής σειράς του καναλιού του Αμαρουσίου. Πρόκειται για μια συγκινητική κομεντί, που βασίζεται στο υπερεπιτυχημένο αργεντίνικο φορμάτ «ΕΙ Primero de Nosotros».

Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Πιέρρος Ανδρακάκος, και πλέον προχωρά με γρήγορους ρυθμούς η στελέχωση του καστ.

Σύμφωνα με το σενάριο, το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί τη ζωή έξι καρδιακών φίλων κοντά στα 40, τριών γυναικών και τριών ανδρών, η ζωή των οποίων αλλάζει ξαφνικά όταν ένας από αυτούς αποκαλύπτει ότι έχει μια ανίατη ασθένεια και συγκεκριμένα καρκίνο. Για τους τρεις ανδρικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους συμφώνησαν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Μάριος Αθανασίου και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ο οποίος αποχωρεί από την κωμωδία του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

- Advertisement -

Συζητήσεις για την εν λόγω σειρά έγιναν και με τον Γιώργο Καραμίχο, οι οποίες διακόπηκαν μετά την περιπέτεια με την υγεία του, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το γυναικείο πρωταγωνιστικό καστ. Η Ζέτα Μακρυπούλια αρνήθηκε οριστικά την πρόταση που της έγινε, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη Λένα Δροσάκη.

Τώρα, προτάσεις έχουν γίνει στις ηθοποιούς Αγγελική Λάμπρη, Ιωάννα Πηλιχού, καθώς και στην Κατερίνα Γερονικολού και στη Βάσω Λασκαράκη. Αν οι δύο τελευταίες βρεθούν μαζί, θα συμβεί για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση ένα πρώην ζευγάρι να συμπρωταγωνιστεί, δηλαδή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη, ταυτόχρονα με τη νυν σχέση του ηθοποιού, που δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Γερονικολού.

Το τελικό καστ της σειράς αναμένεται να έχει κλείσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Πηγή: Αλέξης Μίχας – ONTIME

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *