ΑΝΤ1: Αυτοί που φεύγουν κι αυτοί που μένουν

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ANT1

Μπορεί τις πολλές αλλαγές και μεταγραφές να τις περιμένουμε μπροστά από τις κάμερες δεδομένου του τέλους της σεζόν αλλά το πανηγύρι έχει ξεκινήσει από πίσω με την πρωτιά να την έχει αυτή τη στιγμή ο ΑΝΤ1 που έτσι κι αλλιώς ειδικεύεται στην απόκτηση στελεχών.

Ετσι, όπως σας έχουμε πει εδώ και καιρό η Χρύσα Μασούρου που έφυγε από το OPEN βρίσκεται πλέον στο κανάλι του Αμαρουσίου. Και μπορεί η επίσημη ανακοίνωση να μην έχει φτάσει ακόμα στα δημοσιογραφικά γραφεία αλλά λέγεται ότι η πρώην Διευθύντρια Προγράμματος του σταθμού της Παιανίας έργαζεται έστω και… από το σπίτι της. Ο λόγος της καθυστέρησης σχετίζεται κυρίως με την αναζήτηση του τίτλου και της θέσης της στο κανάλι.

Κι αυτό γιατί ο Τζώρτζης Ποφάντης ο οποίος παραμένει στο σταθμό παρά την επικείμενη υποβάθμισή του δεν φαίνεται να το κουνάει από τη θέση του Διευθυντή Προγράμματος και να αντιδρά σε όποιον τίτλο μπορεί να σημαίνει έστω και τυπικά κάτι τέτοιο. Ετσι, τα μεγάλα κεφάλια αναζητούν λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει προσπαθώντας να λύσουν αναίμακτα την σπαζοκεφαλιά.

- Advertisement -

Παράλληλα, η Αγλαϊα Λάτσιου Γενική Διευθύντρια των Antenna Studios αλλά executive producer στις εκπομπές του ΑΝΤ1 βρίσκεται ένα βήμα πριν αποχωρήσει από το σταθμό. Καλά γνωρίζοντες αναφέρουν ότι η αποχώρησή της ουδεμία σχέση έχει με την συνεργασία με την Red Productions καθώς πρώτη όχι μόνο συνεχίζει να υπάρχει αλλά και να συνεχίζει να έχει παραγωγές τόσο πρότζεκτ  που συνεχίζονται όπως το Dragons Den όσο και νέων. Αν και λέγεται ότι η οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα και οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη με τη Διοίκηση του σταθμού του Αμαρουσίου, εγώ δεν θα στοιχιμάτιζα σε καμία περίπτωση υπέρ του αντιθέτου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *