ΑΝΤ1 – Αρναούτογλου: «Τίτλο έχουμε αποφασίσει αλλά…»

team
team

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την καινούργια ταξιδιωτική του εκπομπή στον ΑΝΤ1 αλλά και για τον τίτλο.

«Η εκπομπή αυτή δεν έχει να κάνει με κάποια προετοιμασία απλά κάνεις τον σταυρό σου και εύχεσαι να πάνε όλα καλά. Αφιερώνω όλη αυτή τη προσπάθεια στον Μάνο Καμπίτη που έχει φύγει από τη ζωή και ήταν σκηνοθέτης μας τότε που ταξιδεύαμε. Ξεκινάμε από την Κρήτη.

Στην Κρήτη δεν ξέρω αν με αγαπάνε, υπάρχουν άνθρωποι που με αγαπάνε και υπάρχουν άλλοι που δεν τους αρέσω. Για να τελειώσεις μια εκπομπή στην Κρήτη θες δυο χρόνια αν είναι να κάθεσαι σε κάθε κάλεσμα που σου κάνουν οι κάτοικοι. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Δεν ξέρω τι θα συναντήσω τόσα χρόνια μετά. Ποια Ελλάδα θα συναντήσω; Πώς θα είναι η άνθρωποι; Κάνω το σταυρό μου, όλα τα οφείλω στο Θεό. Το λέω από το βάθος της καρδιάς μου.

Τίτλο έχουμε αποφασίσει αλλά είναι το περιτύλιγμα, μέσα είναι το σημαντικό. Ειδικά όταν έχει μια παράδοση στην ιστορία. Από τίτλους έχουμε πήξει από περιεχόμενο δεν ξέρω πως θα είναι. Καλεσμένο δεν θα έχουμε αλλά θα βρίσκω εκεί που θα πηγαίνω. Ο γιος μου ο Αναστάσης του είπα πάω ταξίδι μου λέει, “καλό ταξίδι μπαμπά” και πάμε», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την καινούργια ταξιδιωτική του εκπομπή στον ΑΝΤ1.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *