ΑΝΤ1+: Αλήθειες και ψέματα για την πλατφόρμα

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Σε ένα πιο σφικτό μοντέλο διοίκησης και οικονομία περιεχομένου αλλά ουχί σε κλείσιμο της πλατφόρμας όπως γράφεται τελεταίως προχωράει ο Ομιλος ΑΝΤ1 αναφορικά με την πλατφόρμα ΑΝΤ1+.

Οι αποχωρήσεις κορυφαίων στελεχών που εργάζονταν και ασχολούνταν με την πλατφόρμα όπως αυτή του Βασίλειου Κωστόπουλου που είχε τον τίτλο του Head of Commercial and Marketing (Ant1+), του Γιάννη Δώνου που ήταν Executive Producer του ANT1+ Originals και του Βασίλη Δεληκούρα, διευθυντή ΑΝΤ1+ ήταν αυτές που φούντωσαν την φημολογία. Ωστόσο, με την έλευση του Νίκου Χριστοφόρου στον όμιλο όλο το Content ενωποιείται τόσο όσον αφορά στην πλατφόρμα όσο και στην παραγωγή ταινιών που είναι ένα κομμάτι που σιγά σιγά θα αρχίσει να ανεβαίνει, ενώ χρέη διευθυντή έχει αναλάβει ο Μάρκους Στρούκερ.

Συνεπώς οι τρεις πυλώνες του ΑΝΤ1+ παραμένουν οι ίδιοι παρά τις αποχωρήσεις: τα αθλητικά με τη φόρμουλα 1 να κρατά την πρωτοκαθεδρία και τον ΑΝΤ1 να διατηρεί τα δικαιώματα για έναν ακόμη χρόνο, τα previews που έχουν συνεχώς ανοδική πορεία και τα originals που στα δυο πρώτα χρόνια της λειτοθργίας της πλατφόρμας έφτασαν τις 17 νέες παραγωγές. Σίγουρα θα ξαναργήσουμε να δούμε τον αριθμό αυτό λόγω και των προβλημάτων με το ΕΚΟΜΕ ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα σταματήσουν να δημιουργούνται νέες σειρές σε μια εποχή που η τηλεόραση χάνει συνεχώς τηλεθεατές οι οποίοι ψάχνουν άλλες διεξόδους θέασης.

TAGGED: ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *