Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει η μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο OPEN που θα αντικαταστήσει το “Παιδιά από σπίτι” με τη Τζωρτζέλα Κόσιαβα. Κι αυτό γιατί ενώ ο παρουσιαστής βρέθηκε και δεν είναι άλλος από τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος μάλιστα, σχεδόν αυτοπροτάθηκε και όπως σας αποκάλυψα και στο τελευταίο Ping Pong (Ψάχνουν αλλά δεν βρίσκουν στο ΟPEN, ο παρουσιαστής Κοκλώνης και ο δημοσιογράφος του MEGA που επιστρέφει), η γυναίκα που θα τον πλαισιώνει και δεν έχει βρεθεί ακόμη και τα “οχι” που μετρά το κανάλι είναι ήδη πολλά.

Το πρώτο το αυτό της Νικολέττα Ράλλη, η οποία συζητά εδώ και καιρό με το κανάλι της Παιανίας, αλλά ωστόσο δεν φαίνεται να αγχώνεται διότι έχει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 που λήγει τον Ιούνιο. Αμέσως μετά ήρθε αυτό της Σάσας Σταμάτη, η οποία είχε πει “όχι” και για μια άλλη γυναικεία εκπομπή που σκέφτονταν να κάνουν στο κανάλι. Ωστόσο, οι διορίες στενεύουν πολύ κι αυτό γιατί ήδη ανακοινώθηκε ότι τα “Παιδιά από σπίτι” ολοκληρώθηκαν χθες. Θα είναι το νέο πρόγραμμα έτοιμο να βγει στον αέρα την ερχόμενη Παρασκευή; Η απάντηση είναι και πάλι “όχι” και όπως όλα δείχνουν ότι πάει για τις 16 Μαρτίου.

evaggelia-aravani

Τώρα όσον αφορά στα ονόματα που ακούγονται για τη θέση της παρουσίασης είναι δυο και μάλιστα ανήκουν στο δυναμικό του καναλιού, μιας και τα χαστούκια απ΄έξω ήταν πολλά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tinasmess.gr, η μια γυναίκα που αυζητάει είναι η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία ωστόσο συζητάει παράλληλα και για κάτι άλλο μέσα στο κανάλι και η δεύτερη είναι η Μαντώ Γαστεράρου για την οποία το καλοκαίρι έγινε πολύς μεγάλος ντόρος, αλλά ωστόσο, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί… στον ντόρο της!

γαστερατου