Ανατροπή στην ΕΡΤ με Ζαμπέτογλου- Αναγνωστόπουλο;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ερτ

Την πύλη του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής περνάει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Θανάση Αναγωνστόπουλο για να αναλάβουν την απογευματινή ζώνη του πρώτου καναλιού της ΕΡΤ στη θέση του ΦλΕΡΤ.

Ετσι, οι δυο παρουσιαστές του Dot. αφήνουν για πρώτη φορά τα μαγνητοσκοπημένα και δοκιμάζονται σε μια ζωντανή εκπομπή που θα έχει διάρκεια περίπου δυο ωρών. Ωστόσο, πάνω που νομίζαμε ότι το δίδυμο θα εμφανιστεί ως δίδυμο στη δημόσια τηλεόραση φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή στα σχέδια των δυο παρουσιαστών μετά από εμπλοκή της διοίκησης της ΕΡΤ.

Αυτό σημαίνει ότι ναι μεν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου παραμένει κανονικά στη θέση της παρουσιάστριας αλλά δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο και με τον Θανάση Αναγνοστόπουλο ο οποίος ναι μεν θα έχει εμπλοκή στην απογευματινή – ανάλαφρη – εκπομπή, αλλά δεν θα έχει ρόλο βασικού παρουσιαστή. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η δημόσια τηλεόραση θέλει τον δημοσιογράφο να αναλάβει την αρχισυνταξία του απογευματινού μαγκαζίνο και να βρίσκεται στο κοντρόλ και ενίοτε να κατεβαίνει στο πλατό για να παρουσιάζουν κάποια θέματα ή συνεντεύξεις από κοινού όταν συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος.

Και ενώ τα δοκιμαστικά συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την αντικατάστασή τους στο Dot. λέτε η εξέλιξη αυτή να ανοίγει ξανά την πόρτα για στον Θανάση Αναγνωστόπουλο ώστε να παραμείνει στον ΣΚΑΪ;

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *