Ανατροπή: Παραμένουν στο κάδρο του ΑΝΤ1 οι Ράδιο Αρβύλα

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΑΝΤ1

Μπορεί ο ΑΝΤ1 διά στόματος Τζώρτζη Ποφάντη στην παρουσίαση του νέου προγράμματος για την φετινή σεζόν να διέψευσε το γεγονός ότι ο Αντώνης Κανάκης και η παρεά του από την Θεσσαλονίκη είναι ένα βήμα από το να βρεθούν στον ΑΝΤ1 και να το επεσήμανε και ο Γιώργος Λιάγκας μεσα απο το Πρωινό ωστόσο φαίνεται πως η αλήθεια είναι διαφορετική.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, το ενδεχόμενο ο Αντώνης Κανάκης να επιστρέψει στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν έχει αποκλειστεί μην σας πω ότι έχει φουντώσει κιόλας το τελευταίο διάστημα, ειδικά και μετά την παταγώδη αποτυχία του ριάλιτι μαγειρικής Game of Chefs στην πράιμ τάιμ ζώνη. Αν συμβεί αυτό, τότε το πιθανότερο σενάριο θέλει τον “Ηλιο” να μετακομίζει στις 21.00 και το Game of Chefs με την Ντορέττα Παπαδημητρίου το απόγευμα, εκεί που τώρα προβάλλεται σε επανάληψη.

Αυτό σημαίνει ότι παρά τις όποιες διαψεύσεις και μάλιστα από τα χείλη των πλέον αρμοδίων, οι Ράδιο Αβρύλα παραμένουν στο κάδρο του ΑΝΤ1 για να ενισχύσουν τη ζώνη των 8. Κι αυτό γιατί ο Θεσσαλονικιός μαζί με την παρέα του συζητά μόνο για τη συγκεκριμένη ζώνη είτε η πρόταση αυτή αφορά στον ΑΝΤ1 είτε στο OPEN, καθώς ούτε εκεί έχει κλείσει ακόμα οριστικά η πόρτα. Αλλωστε, υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα καθώς η πρεμιέρα δεν θα γίνει νωρίτερα από τον Νοέμβριο.

 

- Advertisement -

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *