Ανατροπή! Η απρόσμενη αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για το «Survivor All Star»

team
team

Συνέντευξη στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στην κάμερα του «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη. Ενώ όλοι θεωρούσαμε πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή της Acyn Media για το «Survivor All Star», εκείνος έκανε την ανατροπή

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Εγώ δεν είμαι ένας παίκτης του Survivor. Είμαι ένας αθλητής, ο οποίος συμμετείχε σε ένα project που λέγεται Survivor. Δεν υπάρχουν παίκτες του Survivor, γιατί πολύ απλά το Survivor εκτός του ότι διαφοροποιείται χρόνο με τον χρόνο, δεν είναι μια ιδιότητα. Είχε γίνει πριν τρία χρόνια μια συζήτηση τηλεφωνική με την παραγωγή για παρουσίαση και κάποια στιγμή σταμάτησε κιόλας γιατί ήταν η χρονιά που ανέλαβε ο Γιώργος Λιανός. Δεν συζητήθηκε ποτέ το ενδεχόμενο να μπω ως παίκτης. Τον Acun έχω να τον δω από τον τελικό του 2017. Δεν είχαμε ποτέ πολλές σχέσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Και συνέχισε:«Δεν υπάρχει συνάντηση. Αν οι άνθρωποι σκέφτονται κάτι, δεν το ξέρω. Δεν υπάρχει συνάντηση… ακόμα».Ο Γιώργος Αγγελόπουλος λίγη ώρα αργότερα είπε με όλο… νόημα:«Δεν είμαι απαραίτητος σε ένα project που λέγεται Survivor, αλλά έχει ένα κομμάτι που δεν είναι τόσο αγωνιστικό. Είδαμε ότι έχει διαφοροποιηθεί, κάτι το οποίο εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω. Δεν έχω να αποδείξω κάτι. Αν το δούμε σαν μία δουλειά μπορεί και να μην το κάνω, γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλες δουλειές εκτός από το Survivor».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *