Ανακυκλώστε τα παλιά σας έπιπλα

-

- Advertisment -.
- Advertisement -
- Advertisement -

Αναµφισβήτητα οι καιροί είναι δύσκολοι και τα έξοδα πολλά. Οι ανάγκες όµως σ’ ένα σπίτι δεν σταµατούν ποτέ. Ολο και κάτι πρέπει ν’ ανανεωθεί γιατί το πέρασµα του χρόνου έχει αφήσει έντονα σηµάδια, όλο και κάτι πρέπει ν’ αγοράσουµε για περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους, για όλα όµως σας έχουµε ιδέες και προτάσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς.

• Πρώτα απ’ όλα, ποιος σας είπε ότι το παλιό πρέπει να αντικατασταθεί; Το να µπορεί κάποιος να βρίσκει νέες χρήσεις για παλιά ή πολυχρησιµοποιηµένα αντικείµενα που έχουν ήδη κάνει τον κύκλο τους, είναι θέµα οικολογικής συνείδησης, αλλά κυρίως φαντασίας και δηµιουργικότητας. Οσο πιο παλιό τόσο πιο καλό!

• Δείτε τις φωτογραφίες µε τις δικές µας προτάσεις και ρίξτε µια µατιά στο σπίτι της γιαγιάς σας. Θα σας εκπλήξει το τι κρυµµένους θησαυρούς µπορείτε να βρείτε. Μια παλιά ραπτοµηχανή στο σπίτι της δείτε πώς µπορεί να χρησιµοποιηθεί και να γίνει must στο δικό σας. Μια παλιά ξεχασµένη ντουλάπα όχι µόνο θα λύσει το αποθηκευτικό σας πρόβληµα, αλλά µε την κατάλληλη δουλειά θα ξεχωρίσει στο χώρο σας.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για να επισκευάσετε ή να µεταµορφώσετε ένα έπιπλο είναι βερνίκι σε διάφορες αποχρώσεις, υφάσµατα που σας περίσσεψαν τα οποία θα χρησιµεύσουν σαν ταπετσαρία, ψαλίδι, καρφωτικό για έπιπλα, καρφιά και… φαντασία και µεράκι.

• Εµείς σας προτείνουµε µερικές ενδιαφέρουσες ιδέες. Παλιές πόρτες σε ρόλο καθρέφτη, σπασµένο τραπέζι, βάση παλιάς ραπτοµηχανής, παλιά κούνια µωρού, παλιά παραθυρόφυλλα, ράφια γραφείου. Κι αν αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη, ενδεχοµένως να σκεφτείτε πολύ περισσότερες προτάσεις για το χώρο σας.

• Προσαρµόστε τις ιδέες που σας δίνουµε στις δικές σας ανάγκες και ανασηκώστε τα µανίκια για υπέροχες δηµιουργίες.

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Τι είπε η Κορομηλά για Λιάγκα και Καινούργιου στον Χατζηνικολάου και η αλήθεια για την Τσαπανίδου στον ΣΚΑΪ

PING Tην πρώτη της συνέντευξη μετά από πολύ καιρό έδωσε η Ρούλα Κορομηλά στον Νίκο Χατζηνικολάου και από ότι...

Η Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne D’ Arc στην δεντροφύτευση της Βορειοανατολικής Πεντέλης μαζί με τον Σάκη Ρουβά

Οι μαθητές δύο τάξεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Jeanne D' Arc έδωσαν το παρόν στη μεγάλη δεντροφύτευση της Βορειοανατολικής Πεντέλης. Τη...

Μωρομάντηλα SEPTONA calm n’ care: Για κάθε χρήση και κάθε ηλικία

Aν για ένα πράγμα είναι γνωστή η SEPTONA στην Ελλάδα είναι για τα μωρομάντηλά της τα οποία είναι ιδανικά...

Ο Θέμης αποφασίζει να «απαντήσει» στον Οσμάν

Η Ιφιγένεια, βλέποντας σε μια προβολή επικαίρων της «Πατέ» τον Μίλτο τραυματισμένο, αποφασίζει να αψηφήσει κάθε κίνδυνο και να...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς