ALPHA: Η προοπτική συνέχισης του Deal και τα άλλα δυο τηλεπαιχνίδια για τη νέα σεζόν

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Την επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση του Χρήστου Φερεντίνου σχεδιάζουν στον ALPHA. Και μπορεί ο παρουσιαστής να έχει συμβόλαιο μέχρι τον Σεπτέμβριο με το κανάλι άρα να μην του επιτρέπεται να κάνει κάτι στον ΣΚΑΪ μέχρι τότε και συγκεκριμένα να μπει σε γύρισμα για τον “Μονομάχο” στον ΑLPHA ωστόσο δεν έχουν τέτοιου είδους περιορισμούς ούτε με το πρόγραμμα αλλά ούτε και με τον παρουσιαστή ή παρουσιάστρια που θα τον αντικαταστήσει.

Μάλιστα, μετά το Πάσχα θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις για το κόνσεπτ που θα παίξει στην απογευματινή ζώνη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για τηλεπαιχνίδι ενώ δεν αποκλείεται να συνεχίζει το Deal αλλά αυτή τη φορά με νέο παρουσιαστή και συγκεκριμένα γυναίκα. Εναλλακτικά υπάρχουν άλλα δυο κόνσεπτ στη διάθεση του ALPHA. Το ένα είναι το “Μεγάλο παζάρι” που τελευταία φορά είχε παίξει στον ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου και το δεύτερο είναι το “Password” που στο ΝΒC παίζει από το 2022 με τον Τζίμι Φάλον στην παρουσίαση και θυμίζει το “Ταμπού” καθώς προσπαθείς να περιγράψεις μια λέξη στον συμπαίκτη σου.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται το κανάλι να επιλέξει να ενεργοποιήσει και την αντίστοιχη ζώνη και το Σαββατοκύριακο κατά τα πρότυπα του ΑΝΤ1 με τον “Εκατομμυριούχο” οπότε και θα χρησιμοποιήσει δυο από τα τρία προαναφερθέντα πρότζεκτ. Οι αποφάσεις για τα πρότζεκτ και τα νέα πρόσωπα θα παρθούν τέλη Απριλίου με αρχές Μαίου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *