Αλλάζουν όλα στον ΣΚΑΙ. Ποιοι αναλαμβάνουν εκπομπή το ΣΚ και ποιοι κόβονται

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΣΚΑΙ logo

Αλλάζουν όλα τον Μάρτιο στον Σκαι καθώς το κανάλι εφόσον δεν μπορεί να χτυπήσει αυτό το διάστημα την ψυχαγωγία αποφασίζει να πάρει τη ρεβάνς μέσω της ενημέρωσης και όχι μόνο. 

Μετά τη συμφωνία με το WWE που έκλεισε με το κανάλι του Ν. Φαληρου, καθ το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Μαρτίου, την ίδια μέρα ο ΣΚΑΙ αποφασίζει να μπει δυναμικά στη ζώνη του Σαββατοκύριακου για να χτυπήσει τον τυφώνα Νίκο Μάνεση. Έτσι αμέσως μετά τον Γιώργο Αυτιά τη σκυτάλη θα παραλαμβάνει ο Τάκης Χατζης όχι μόνο την Κυριακή αλλά και το Σάββατο και δεν θα είναι μονος του. Στο πλευρό του θα βρεθεί ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος βρέθηκε στο Φάληρο για το 24ωρο κανάλι αλλά εφόσον αυτό δεν θα γίνει, βρέθηκε μια άλλη λύση, αυτή δηλαδή για την οποία έφυγε από τον ΑΝΤ1. Θα αναγκαστεί δηλαδή να δουλεύει 7 ημέρες την εβδομάδα. 

Ωστόσο, για να βγει η εκπομπή αυτή στον αέρα θα θυσιαστούν αρκετές εκπομπές όπως το Σαββατοκύριακο με δράση αλλά και η αθλητική εκπομπή που έπαιζε το ΣΚ και μένει ακόμα άγνωστο αν οι εμπλεκόμενοι με τις εκπομπές αυτές παραμένουν στο δυναμικό του καναλιού! 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *