Αλλαξε ώρα το δέλτιο του ΣΚΑΪ, άλλαξαν και τα νούμερα; Η πρώτη μάχη

-

- Advertisment -.
- Advertisement -

Mεγάλη αλλαγή χθες και για το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ που όχι μόνο ξεκίνησε νωρίτερα αλλά είχε και μεγαλύτερη διάρκεια. Αν και είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα ωστόσο οι τηλεθεατές ακόμα έδειξαν να μην έχουν αντιληφθεί την αλλαγή. 

Οσον αφορά στο σύνολο ο ALPHA ξεκίνησε πρώτος στις 7 με 22,3% και με αντίπαλο το OPEN που έκανε 5,7%. Η μεγάλη μάχη δόθηκε όμως μισή ώρα αργότερα με ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ και στη συνέχεια εμβόλιμο το STAR που δεν φαίνεται να πτοήθηκε και τόσο από την αλλαγή. Ο ΑΝΤ1 ήταν στη ζώνη αυτή πρώτος με 19,2%, ενώ ο ΣΚΑΪ που έπαιξε εντελώς απέναντι έκανε μέσο όρο 14,9%. Οσο για το STAR που ξεκίνησε αργότερα από όλους έκανε 15,3%, μοιάζοντας ανεπηρέαστο ουσιαστικά από τον ανταγωνισμό. 

Αναφορικά με το νεανικό κοινό, ο ALPHA έκανε μέσο όρο 17,8% ενώ το OPEN με την Ελλη Στάη μόλις 4,3%. Ο ΑΝΤ1 έκανε 18,1%, ενώ το STAR 14,8% και τέλος ο ΣΚΑΪ 11,9%. 

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Η νέα συνεργασία της Nova σε Ελλάδα και Κύπρο

Η Nova, ο κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας με την...

Το μήνυμα του Νίκου Χατζηνικολάου για τον ΑΝΤ1

Με επίσημη ανακοίνωση του καναλιού ο Νίκος Χατζηνικολάου παραμένει στον ΑΝΤ1 για τα δύο επόμενα χρόνια  παρουσιάζοντας τόσο το...

Πρεμιέρα στο Drive in Γλυφάδας με Νατάσα Θεοδωρίδου

Το 1ο Drive in Φεστιβάλ είναι γεγονός και η αυλαία ανοίγει την Τρίτη 2 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, με μεγάλη...

Η Finos Films αποκαλύπτει την ηλικία της Ζωζώς Σαπουντζάκη ανήμερα των γενεθλίων της

Πολλά είναι αυτά που κατά καιρούς έχουν γραφτεί για την ηλικία της Ζωζώς Σαπουντζάκη. Η γνωστή ηθοποιός δεν έχει...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς