Αλλαξε ώρα το δέλτιο του ΣΚΑΪ, άλλαξαν και τα νούμερα; Η πρώτη μάχη

-

- Advertisment -.
- Advertisement -

Mεγάλη αλλαγή χθες και για το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ που όχι μόνο ξεκίνησε νωρίτερα αλλά είχε και μεγαλύτερη διάρκεια. Αν και είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα ωστόσο οι τηλεθεατές ακόμα έδειξαν να μην έχουν αντιληφθεί την αλλαγή. 

Οσον αφορά στο σύνολο ο ALPHA ξεκίνησε πρώτος στις 7 με 22,3% και με αντίπαλο το OPEN που έκανε 5,7%. Η μεγάλη μάχη δόθηκε όμως μισή ώρα αργότερα με ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ και στη συνέχεια εμβόλιμο το STAR που δεν φαίνεται να πτοήθηκε και τόσο από την αλλαγή. Ο ΑΝΤ1 ήταν στη ζώνη αυτή πρώτος με 19,2%, ενώ ο ΣΚΑΪ που έπαιξε εντελώς απέναντι έκανε μέσο όρο 14,9%. Οσο για το STAR που ξεκίνησε αργότερα από όλους έκανε 15,3%, μοιάζοντας ανεπηρέαστο ουσιαστικά από τον ανταγωνισμό. 

Αναφορικά με το νεανικό κοινό, ο ALPHA έκανε μέσο όρο 17,8% ενώ το OPEN με την Ελλη Στάη μόλις 4,3%. Ο ΑΝΤ1 έκανε 18,1%, ενώ το STAR 14,8% και τέλος ο ΣΚΑΪ 11,9%. 

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

ΟΝΕ: Νέα μεταμεσονύχτια ζώνη δημιουργεί ο Μαλέλης

Μια καινούργια ζώνη “εφευρίσκει” τηλεοπτικά και δημιουργεί για χάρη του νεοσύστατου ΟΝΕ ο Σταμάτης Μαλέλης, που έχει αφήσει πολλές...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αρχισαν… οι αποχωρήσεις στην εκπομπή της Τατιάνας

Αρχισαν τα όργανα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και οι αποχωρήσεις... Συγκεκριμένα, κάτι τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, κάτι η...

Αποζημίωση 100.000 επιδίκασαν στους “Αρβύλα”

Καμπάνα 100.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Αντώνης Κανάκης και ο ANT1, που σατίρισαν οι «Ράδιο Αρβύλα», μετά από...

8 Λέξεις: Ενδιαφέρον από το εξωτερικό;

Μπορεί στην έγχωρια αγορά οι "8 λέξεις" να μην έχουν την επιτυχία των προηγούμενων σειρών του Ανδρέα Γεωργίου σε...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς