Μια συγκλονιστική έρευνα για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι με τη σφραγίδα του Τάσου Τέλλογλου ήταν να μεταδοθεί σήμερα και αύριο πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, όπως μάλιστα το ίδιο το κανάλι μας ενημέρωσε.

Ωστόσο, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο σταθμός ενημέρωσε με αλλαγή στη μέρα και ώρα μετάδοσης του ρεπορτάζ που όλη η Ελλάδα περιμένει να δει και να ακούσει με κομμένη την ανάσα καθώς η έρευνα περιλαμβάνει 11 συγκλονιστικές μαρτυρίες για τα όσα τραγικά συνέβησαν εκείνο το απόγευμα του Ιουλίου.

Τι συνέβη, όμως, και έγινε η αλλαγή αυτή; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tinamess.gr, υπήρξε έντονη δυσαρέσκεια εκ του άνωθεν για την επιλογή της ημέρας και της ώρας προβολής της εκπομπής που φέρει τον τίτλο “Επιζώντες: μόνοι με την καταστροφή. Η εκατόμβη της 23ης Ιουλίου” αλλά και τη σφραγίδα του Τάσου Τέλλογλου. Θεωρήθηκε ότι κάποιοι θέλησαν να υποβαθμίσουν την έρευνα που ανάλογη δεν έχει γίνει από άλλο κανάλι μέχρι στιγμής και η οποία ξεκίνησε μια εβδομάδα μετά την πυρκαγιά.

Αυτό είχα σαν αποτέλεσμα στον ΣΚΑΪ να καταλάβουν το λάθος τους και να σπεύσουν να διορθώσουν το λάθος τους. Ετσι, η εκπομπή θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στις 20.45, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη Σία Κοσιώνη και θα διαρκέσει συνολικά 72 λεπτά, που σημαίνει ότι θα προβληθεί ολόκληρο κι όχι σε δυο μέρη όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Διαβάστε αναλυτικά τι θα δείτε στο συγκλονιστικό ρεπορτάζ όπως δημοσιεύτηκε στο tinamess.gr:

Ενα συγκλονιστικό ρεπορτάζ για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι