Αλλαγή δεδομένων στον ΑΝΤ1: Τρεις φορές την εβδομάδα πλέον το “2night show”

team
team

Τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου προχώρησαν σε δύο σημαντικές αλλαγές στον προγραμματισμό

Στην εκπνοή της εβδομάδας, το απόγευμα της Παρασκευής, τα στελέχη του ΑΝΤ1 με δύο αλλαγές προγράμματος τραβούν το ενδιαφέρον.

Η Μαρία Αναστασοπούλου με την εκπομπή «Αρένα» μετακομίζουν στα μεσάνυχτα της Κυριακής. «H “Αρένα” με την Μαρία Αναστασοπούλου έρχεται σε νέα ημέρα, κρατώντας πάντα την ερευνητική της ταυτότητα και παρουσιάζοντας live τις άγνωστες διαστάσεις των γεγονότων της επικαιρότητας. Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε δεύτερη Κυριακή στις 24.00, ξεκινώντας από την Κυριακή 28 Ιανουαρίου», αναφέρεται.

Η Μαρία Αναστασοπούλου, στην πρώτη εκπομπή σε νέα ημέρα, βάζει στο κάδρο το θέμα της υιοθεσίας και της αναδοχής. Αόρατα παιδιά… που μεγαλώνουν σε ιδρύματα. Οικογένειες που παλεύουν να γίνουν ανάδοχες ή να υιοθετήσουν παιδιά. Ποιες είναι οι δαιδαλώδεις διαδικασίες, η γραφειοκρατία και οι ελλείψεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωπες; Στην «Αρένα» μιλούν οικογένειες που περιμένουν πάνω από μία πενταετία να υιοθετήσουν παιδιά, ενώ η κάμερα της εκπομπής αναζητά και τα παιδιά που περιμένουν να γίνουν μέλη οικογενειών, αλλά και τους ειδικούς που τα φροντίζουν. Ποιες απαντήσεις δίνει η πολιτεία και ποιες βελτιωτικές προσπάθειες γίνονται; Τι ζητούν οι οικογένειες και τα ζευγάρια; Η Μαρία Αναστασοπούλου ερευνά και τη λειτουργία του θεσμού της αναδοχής.

- Advertisement -

Η πιο σημαντική αλλαγή στον προγραμματισμό του ΑΝΤ1 αφορά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές για ανανέωση ενός τριετούς συμβολαίου, προσθέτουν ένα ακόμη επεισόδιο «The 2night show». «Ακόμα περισσότερα βράδια θα περνάμε μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το “The 2Νight Show”, από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24.00. Ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις, αποκαλυπτικές συζητήσεις, συγκινητικές στιγμές, παιχνίδια, γέλια, μουσική, αλλά και απολαυστικά σατιρικά βίντεο έρχονται για να μας χαρίζουν κάθε εβδομάδα 3 μοναδικά βράδια με την πιο δυνατή παρέα της late prime time», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου και την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου καλεσμένοι στο στούντιο θα είναι ο Βασίλης Μηλιώνης, η Μέλια Κράιλινγκ, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, η Λένα Δροσάκη και η Lila Τριάντη, για να μοιραστούν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εμπειρίες ζωής και ιστορίες προσωπικής και επαγγελματικής διαδρομής, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να κάνουν τα βράδια μας μοναδικά απολαυστικά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *