Αλλαγές στην εκπομπή του Θεοφάνους μετά τις δηλώσεις για χαμηλά νούμερα

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ

Μια προσπάθεια να αποφύγει τον μεγάλο και σκληρό ανταγωνισμό κάνει το OPEN αναφορικά με την εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και εσχάτως παρουσιαστής σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε σχολιάσει τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής του αναγνωρίζοντας ότι είναι χαμηλά μεν αλλά γι αυτό ευθύνεται ο ανταγωνισμός της ώρας προβολής της εκπομπής του “Ενα τραγούδι ακόμα”.

Για τον λόγο αυτό, από αυτή την Παρασκευή η εκπομπή του αλλάζει ώρα μετάδοσης και από τις 21.00 που προβαλλόταν μετακομίζει στις 23.00 ευελπιστώντας σε μια καλύτερη τύχη στους πίνακες τηλεθέασης. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με άλλες μέρες όπου “Σασμός” και “Γη της ελιάς” συγκεντρώνουν την μερίδα του λέοντος σε νούμερα τηλεθέασης, ο ανταγωνισμός της Παρασκευής δεν είναι και τόσο σκληρός με “Μουρμούρα”, “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη”, “Asia Express” και ελληνικές ταινίες να προβάλλονται απέναντι από τη μουσική εκπομπή του OPEN. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι δεν έχουν να γίνουν και πολλές βελτιωτικές κινήσεις σε ένα κανάλι που πλέον φιγουράρει κάτω από την ΕΡΤ πλέον στα συνολικά μερίδια τηλεθέασης και τίποτα από όσα έχουν γίνει με εξαίρεση τον “Ερωτα φυγά” δεν έχει αποδώσει καρπούς.

Αυτή την εβδομάδα ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Λευτέρη Πανταζή, τον Γιώργο Λιβάνη και την Αφροδίτη Χατζημηνά, την  σε μια βραδιά έκπληξη, αφιερωμένη στη νυχτερινή Αθήνα του τότε, αλλά και του τώρα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *