Αλλαγές επί αλλαγών στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ

team
team

Σε περίοδο αλλαγών στην ανώτερη διοικητική βαθμίδα βρίσκεται από την αρχή του έτους ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ. Στο τέλος της σεζόν δεν αποκλείεται να υπάρχει νέα ιεραρχία στη δομή του ομίλου, με ανακατανομές σε θέσεις και πρόσωπα.

Τα τελευταία δεδομένα έχουν ως εξής. Ο Marco Struecker, έμπειρο στέλεχος του ομίλου, ανέλαβε επικεφαλής του ΑΝΤΕΝΝΑ Digital και προσωρινά επικεφαλής της υπηρεσίας ΑΝΤ1+ στη θέση του Βασίλη Δεληκούρα. Εκτός του εγχειρήματος βρέθηκαν οι Βασίλης Κωστόπουλος (Head of Commercial and Marketing) και Γιάννης Δώνου (Executive Producer). Στην αρχή του έτους διακόπηκε η συνεργασία με τον Τζώρτζη Ποφάντη, ο οποίος είχε την ευθύνη του προγράμματος του ΑΝΤ1, και στη θέση του ανέλαβε ως διευθυντής περιεχομένου ο προερχόμενος από την Green Pixel Νίκος Χριστοφόρου. Στον τομέα του προγράμματος, σε διαφορετική θέση, επανήλθε μετά από χρόνια η Χρύσα Μασούρου, η οποία παραιτήθηκε από το Open.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΤΕΝΝΑ TV Μονοπρόσωπη ΑΕ Νίκος Αγγελόπουλος συνταξιοδοτήθηκε, ύστερα από πολυετή εργασία στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Στη θέση του στο ΔΣ της εταιρείας εξελέγη ο Γεώργιος Ράλλης, με μέλη τους Πολύδωρο-Κωνσταντίνο Ξυδιά και Φωτεινή Ράξη. Η θητεία του ΔΣ λήγει στις 30 Απριλίου 2030.

ΑΜΚ 60 εκατ. ευρώ και ομολογιακό δάνειο έως 20 εκατ. ευρώ

- Advertisement -

Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ΑΝΤΕΝΝΑ TV Μονοπρόσωπη ΑΕ αυξήθηκε κατά 60.000.000 ευρώ, με την καταβολή μετρητών και την έκδοση 31.088.083 ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 1,93 ευρώ έκαστη. Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας μετά την αύξηση ανέρχεται σε 73.833.539,60 ευρώ. Πριν την ΑΜΚ το ΔΣ της εταιρείας έλαβε την απόφαση για την έκδοση νέου κοινού ομολογιακού δανείου συνολικής ονομαστικής αξίας έως του ποσού των 20.000.000 ευρώ, διάρκειας επτά ετών, με ομολογιούχο δανειστή την ολλανδική εταιρεία με την επωνυμία ANTENNA GREECE FINANCE BV, για την κάλυψη σκοπών κεφαλαίου κίνησης.

Πηγή: typologies.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *