Αλέξης Γεωργούλης: Μετά το OPEN πάει MEGA

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

O Aλέξης Γεωργούλης επιστρέφει στην τηλεόραση αυτή τη φορά στο mega με τη σειρά  «ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ». Η σπαρταριστή κωμική σειρά που αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές έρχεται από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και κάθε βράδυ στις 21:00 στο MEGA με πολλές δόσεις χιούμορ και αξεπέραστες ατάκες.

Η Στέλλα (Βίκυ Σταυροπούλου) ζει στην Αυστραλία, λατρεύει το φαγητό και ξεροσταλιάζει στο ραφτάδικο για τον άντρα των ονείρων της τον Νίκο (Αλέκος Συσσοβίτης), τον οποίο όμως ετοιμάζεται να παντρευτεί η πανέμορφη φίλη της, Βίκυ (Κατερίνα Λέχου). Έτσι, η Στέλλα αποφασίζει να πάει στην Αθήνα και να βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του Γρηγόρη (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος) που συγκατοικεί με τον ανατρεπτικό Λάζαρο (Άρης Σερβετάλης).

Η Βίκυ, όμως, έχει άλλα σχέδια! Ταξιδεύοντας στο ίδιο αεροπλάνο με τη Στέλλα για να γνωρίσει τα πεθερικά της στην Ελλάδα, της έρχεται η φαεινή ιδέα, να αλλάξει θέσεις και ρόλους με τη Στέλλα. Η Στέλλα γνωρίζει τον Σωτήρη (Αλέξης Γεωργούλης), τον αδερφό του Νίκου και δύο άνθρωποι που τελικά είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο, ανεξαρτήτως εμφάνισης και χιλιομέτρων που τους χωρίζουν, έρχονται κοντά με μία σειρά απρόσμενων
γεγονότων. Σε αυτή την ιστορία αγάπης όλοι συναντούν το ταίρι τους, ακόμα και αν βρίσκεται στην άλλη πλευρά της υδρογείου!

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *